Андрій Молочний живе і працює в РФ / фото instagram.com/molochnyi

Сергій Притула та Андрій Молочний колись були колегами по кадру в шоу "Файна Юкрайна". Але тепер вони точно по різні боки барикад. Притула - в рідній Україні. Він збирає гроші і всіляко допомагає ЗСУ. Молочний - в Росії і заявляє, що Києвом серед білого дня "ходять нацисти".

Журналісти проекту FreeДом розповіли, що ж сталося з Андрієм молочним і коли його вкусила "кремлівська змія".

Гумористи випустили цілих 100 серій за два роки. Крім того, пліч-о-пліч Андрій Молочний та Сергій Притула збирали оплески і в Comedy Club. Але сьогодні - колишні колеги непримиренні ідеологічно вороги. 

Так, з початку повномасштабного вторгнення РФ, з 24 лютого 2022 року, ведучий Сергій Притула зібрав для ЗСУ 700 млн грн. 

А тим часом, його колега по цеху молочний живе в Москві, туди він перебрався ще в 2014 році, коли РФ анексувала Крим і напала на Донбас. Разом з Антоном Лірником вони розважають окупантів, адже в Росії платять більше. 

"Андрію, який народився в україномовному містечку, в Москві почали ввижатися фашисти на вулицях Києва", - зазначають журналісти і наводять його пост в Instagram.

false

Адже насправді ще задовго до війни Андрій Молочний грав на руку російській пропаганді: він висміював українську мову, а український дубляж фільмів, з яким сьогодні співпрацює Netflix, йому різав слух. А українців він неодноразово називав лише емігрантами і гастарбайтерами.

"Поки бомблять рідне місто Молочного, він зник з медіаполя", - підсумували в сюжеті.

Андрій Молочний (нар. 2 травня 1978) - український актор, основний автор і співпродюсер народного скетч-шоу "Файна Юкрайна", а також історико-гумористичного серіалу "Рюрики". Учасник гумористичного колективу "Дует імені Чехова", резидент Comedy club.

Вас також можуть зацікавити новини: