Пугачова помітно помолодшала / фото instagram.com/maxgalkinru

Відомий російський шоумен Максим Галкін потішив дописників в Instagram новим фото зі своєю дружиною Аллою Пугачовою.

Читайте такожАлла Пугачова блиснула худорбою у кюлотах (фото, відео)

"Поїхали!", - підписав знімок артист і супроводив пост хештегом #парочка.

Відео дня

У кадрі подружжя має вигляд, як ровесники (Примадонні 71 рік, а її чоловікові - 44 роки). Алла Борисівна постала на фотографії у сірій кофті та із зібраним кучерявим волоссям. На її обличчі — макіяж, який "відмінусував" кілька років.

"Красиві❤️", "Алла Борисівна просто вогонь", "Красиві та щасливі", "Аллочка, як дівчинка, коли поруч ви, Максим", - пишуть у коментарях.

Пугачова: найгучніші скандали навколо співачки

  • 15 квітня 2020 року Примадонні російської та радянської естради Аллі Пугачовій "стукнув" 71 рік. Незважаючи на такий вік, артистка має чудовий вигляд. 
  • Навколо помолоділого обличчя Пугачової не раз виникали чутки. Багато хто почав писати, що від Примадонни давно нічого не залишилося, її зовнішній вигляд - результат роботи пластичних хірургів
  • У ЗМІ регулярно з'являються "новини-сенсації" про те, що Пугачова померла. Також журналісти не один раз писали про численні хвороби й пластичні операції Примадонни. Правдою виявилося лише те, що їй дійсно зробили операцію напередодні ювілейного концерту, щоб вирішити проблему з голосом. 
  • Восени 2018 року всі ЗМІ облетіла новина про те, що Алла Пугачова розлучається з чоловіком Максимом Галкіним. Журналісти стверджували, що гуморист закрутив роман з Юлією Барановською. А остання нібито вагітна від нього. Але, на щастя, Алла Борисівна і Галкін досі разом і виглядають вони щасливими.