Пугачова розсварила мережу: одні захоплені її зовнішністю, інші ж розкритикували співачку / фото instagram.com/maxgalkinru

44-річний Максим Галкін потішив своїх дописників новим відео із 71-річною дружиною Аллою Пугачовою.

Читайте такожУ мережі показали "відтюнінговану" Пугачову (фото)

Короткий ролик російський шоумен опублікував на своїй сторінці в Instagram. На записі Примадонна млосно дивиться в камеру й посміхається. Алла Борисівна зображена під час поїздки на задньому сидінні автомобіля.

Відео дня

Галкін не став писати довгі пости, а лише супроводив відео одним смайликом у вигляді червоного серця.

❤️

Публікація від Максим Галкін (@maxgalkinru)

Варто зазначити, що ролик викликав неоднозначну реакцію користувачів мережі й посварив їх: багато хто захоплений тим, який вигляд має Алла Борисівна, інші ж вважають, що вона перестаралася з "пластикою", тому не варто показувати своє обличчя великим планом.

"Навіщо так близько знімати обличчя", "Ракурс не зовсім вдалий", " Господи, що з її обличчям?", "Богиня!", "Вона така красива"," Чудовий вигляд має Аллочка", - пишуть у коментарях до відео.

Читайте такожМаксим Галкін вперше прокоментував чуйки про розлучення з Пугачовою

Пугачова: найгучніші скандали навколо співачки

  • 15 квітня 2020 року Примадонні російської та радянської естради Аллі Пугачовій "стукнув" 71 рік. Незважаючи на такий вік, артистка має чудовий вигляд. 
  • Навколо помолоділого обличчя Пугачової не раз виникали чутки. Багато хто почав писати, що від Примадонни давно нічого не залишилося, її зовнішній вигляд - результат роботи пластичних хірургів
  • У ЗМІ регулярно з'являються "новини-сенсації" про те, що Пугачова померла. Також журналісти не один раз писали про численні хвороби та пластичні операції Примадонни. Правдою виявилося лише те, що їй дійсно зробили операцію напередодні ювілейного концерту, щоб вирішити проблему з голосом.