Які зірки люблять моржувати і як вони це роблять / Скріншот instagram.com/nataliya_mogilevskaya/ та instagram.com/snezhana_babkina

Незважаючи на те, що багато українських зірок із настанням зими відлітають у спекотні країни, є ті, яким холод до душі. Наприклад, сім'я Бабкіних загартовується не лише на Водохреще, а чилієць Хіменес-Браво лише цього року познайомився з традицією пірнати в ополонку, і, схоже, йому сподобалося.

Розповідаємо, хто із зірок любить моржувати.

Сім'я Бабкіних

Сергій і Сніжана Бабкіни обожнюють холодні купання - Сергій публікує свої пірнання в крижаній воді, а Сніжана показує в соцмережах, як вона валяється в снігу практично голяка. Цим людям холод точно не страшний.

Сім'я Бабкіних займається моржуванням вже багато років / instagram.com
Сім'я Бабкіних займається моржуванням вже багато років / instagram.com

Ектор Хіменес-Браво

Гарячий колумбійський мачо Ектор Хіменес-Браво надивився на своїх колег по шоу-бізнесу, і вирішив пірнути в ополонку. У 2022 році був його дебют — на Водохреща телеведучий вирішив зануритися і поділився цим в Instagram. 

"Ти пірнаєш у холодну воду, а за відчуттями тебе пронизує тисяча кинджалів", - поділився емоціями Хіменес-Браво. 

Ектор Хіменес-Браво / instagram.com/hectorjimenezbravo/

Телеведучий каже-готовий скупатися в крижаній воді ще не раз.

Наталія Могилевська

Цього року телеведуча влаштувала дефіле по снігу - виклала в Instagram фото в купальнику і в халаті.

Наталія Могилевська в халаті і купальнику позувала на замерзлому озері / instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Співачка впевнена: моржування - це запорука молодості і стійкого імунітету. Однак поки що, мабуть, зірка не наважилася на купання в ополонці. Обіцяє найближчим часом виправити.

Анастасія Волочкова 

Балерина настільки любить холод, що на Новий Рік вирішила вийти в купальнику в снігові замети. Якщо ознайомитися з Instagram балерини, можна зробити висновок, що вона любить проводити час в лазні, а потім зануритися в крижану купіль.