Єфремову загрожує 12 років позбавлення волі / скріншот з відео

Вдова загиблого в ДТП за участю російського актора Михайла Єфремова Ірина Стерхова не збирається йти на мирову з актором.

Читайте такожЕлектронний браслет і обмеження спілкування: стали відомі умови домашнього арешту російського актора ЄфремоваПро це вона заявила в ефірі програми «Пусть говорят» на Першому каналі

«Я не хочу ніякої мирової, нехай сяде. І хотілося б, щоб це була не менша планка, а більша, вище. Тому що правильно сказали, все одно знайдуть пільги, знайдуть відмазки, але хоча б з дванадцяти (років) половину дійсно нехай посидить. А може бути і вилікується», – заявила вона.

Відео дня

За словами жінки, представники Єфремова не зв'язувалися з нею після ДТП.

Як повідомляв УНІАН, 8 червня п'яний Михайло Єфремов за кермом джипа виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з іншою машиною. Водія цього автомобіля Сергія Захарова госпіталізували, однак у лікарні він помер.

Акторові пред'явили звинувачення в порушенні правил дорожнього руху у стані сп'яніння, в результаті якого загинула людина. Йому загрожує до 12 років колонії. Провину він визнав і назвав подію жахливою. 9 червня Таганський суд Москви відправив Єфремова під домашній арешт до 9 серпня.