"Забула, хто вона": Сосєдов визвірився на Аллу Пугачову (відео)

Музичний критик продовжує з крайньою зневагою висловлюватися на адресу артистки

Російський музичний критик Сергій Сосєдов накинувся на співачку Аллу Пугачову. Він заявив, що артистка занадто багато про себе уявила.

"Людина законсервувалася і, мабуть, так увірувала у свою велич. Так забронзовіла, що втратив орієнтацію в просторі. Вона забула, хто вона, де вона, серед кого вона. Їй здалося, що вона Богоматір, напевно", - заявив скандальний Сосєдов в ефірі програми "Скажи не мовчи" на російському телебаченні.

За його словами, в "величі" Примадонни винні журналісти та оточення, які вихваляли співачку.

"Вона спочатку в це грала, а потім просто повірила, що вона велика, що вона Господь Бог, що їй все дозволено, що їй все повинні, по життю їй повинні всі – їй не доплачували за концерти, хоча у неї були одні з найвищих гонорарів. Вона мабуть хотіла бути як Мадонна або Елтон Джон, але тоді переїжджай в Америку. Ким би ти стала в Америці?" - уїдливо підсумував музичний критик.

Опальна Пугачова - що відомо

Сергій Сосєдов роками співав хвалебні оди Примадонні. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Алла Пугачова стала на бік українців, а значить пішла проти офіційної влади РФ, через що артистка та її чоловік Максим Галкін стали персонами нон грата на батьківщині.

Зіркове подружжя виїхало з Росії разом з дітьми. Вони живуть в Ізраїлі, де артистка отримала паспорт. Після цього в РФ почалася нова хвиля хейту на адресу зірки.

Ставлення до Примадонни змінилося й у Сосєдова. Музичний критик різко змінив риторику щодо зірки. 

Вас також можуть зацікавити новини: