Невже Пугачова приїде в Росію? / фото instagram.com/alla_orfey

РосЗМІ розганяють інформацію, що співачка Алла Пугачова, "забанена" в Росії разом з чоловіком Максимом Галкіним, має намір приїхати на батьківщину на новорічні свята. Про це заявив відомий двійник Примадонни Данило Калатура, повідомляє News.ru.

"У мене є інформація про те, що Алла Борисівна приїде в Москву на новорічні свята. Не знаю, на скільки днів, але приїде", — стверджує він.

При цьому Калатура уточнив, що Пугачова любить Росію. Нагадаємо, саму країну у своїх постах Примадонна не критикує, але вона нещадно "розносить" кремлівський режим та його поплічників, які підтримують криваву війну проти України.

Відео дня

Як Пугачова стала опальною співачкою в Росії

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Примадонна і її чоловік Максим Галкін висловилися проти війни та вмить стали небажаними персонами на росТБ і багатьох заходах.

Зіркове подружжя зараз живе в Ізраїлі разом з дітьми Лізою і Гаррі. Пугачова отримала паспорт цієї країни. 

Алла Борисівна після від'їзду з РФ залишила в мережі "послання" такого змісту: "Боже мій, яке щастя, що мене ненавидять ті люди, яких я завжди терпіти не могла. Якби я їм подобалася, це означало б, що я співала і жила даремно. Причина зрозуміла. Нехай скрегочуть зубами. Були холопами, стали рабами".

6 грудня Пугачова висловила своє ставлення до цькування в мережі: "Багато хто у мене запитує, як я виношу замовне цькування нашої сім'ї. Як? А ось так. Це краєвид з мого вікна. Грудневе небо над землею обітованою. Дивлюся на небо і кажу: "Господи! Прости цих жалюгідних продажних тв*рюк, лицемірів і брехунів, бо не відають вони що творять". Ось і все".

Вас також можуть зацікавити новини: