Захарова "вколола" Пугачову та Вайкуле

"Права рука" Лаврова висміяла слова латиської співачки про Примадонну.

Одіозна представниця МЗС Росії Марія Захарова уїдливо відреагувала на слова співачки Лайми Вайкуле про те, що вона й Алла Пугачова утримували всю Росію.

У своєму Телеграм-каналі у властивій їй недипломатичній манері "права рука" Лаврова написала:

"Виявляється, Лайма Вайкуле утримувала СРСР, а Алла Пугачова — всю Росію. Залишилося зрозуміти, хто утримував тих, хто купував квитки на концерти й платівки, запускаючи ракети в космос та будуючи заводи".

Що Вайкуле сказала про Пугачову

Відома співачка Лайма Вайкуле стала на захист Алли Пугачової, яку продовжують цькувати через підтримку України. В одному з інтерв'ю артистка сказала, що Алла Борисівна як артист на першому місці у Росії. Тому що свого часу вона принесла великі гроші в країну.

"Алла утримувала всю Росію, яка зараз їй щось висуває. Ми стільки грошей заробили тоді для Радянського Союзу, що навіть соромно говорити, і наша популярність... Я зараз про себе, Алла взагалі як людина, музикант на першому місці, це ні про що говорити", — сказала Лайма.

Як Пугачову зацькували в Росії

Від самого початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін підтримують нашу країну. Так, вони залишили РФ й осіли в Ізраїлі. 

Примадонна не раз у своїх соцмережах критикувала путіністів, які сліпо підтримують режим Кремля та його агресію проти України. За це її почали цькувати в Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: