Заворотнюк нібито проходила лікування в Штатах / instagram.com/anna_zavorotnyuk

Анастасія Заворотнюк, протягом тривалого часу боролася проти раку, повертається додому зі Штатів, де, за інформацією ЗМІ, проходила лікування. За їхніми даними, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" незабаром може опинитися вдома, в підмосковному Крекшіно.

Особняк актриси був порожній під час її лікування, про що заявляють постійно виїжджали для ексклюзиву репортери. Світло було вимкнене, що підтверджували і сусіди знаменитості. Приходив лише керуючий для перевірки котла і садівник, старанно виходжували газон.

Читайте такожАні Лорак без бюстгальтера показала фігуру на березі моря (фото)

Відео дня

Численні папарацці також не помічали, щоб Анастасія одужувала в своїй московській квартирі. Зірка фактично "зникла з радарів", що може означати наступне: артистку вивезли з Росії. А її чоловік Петро Чернишов здійснював регулярні рейси в Нью-Йорк, де розташована клініка Memorial Sloan Kettering Cancer Center - в ній проходила лікування Жанна Фріске.

За даними "Експрес-газети", в будинку Анастасії в Крекшіно раптово з'явилися родичі - мати Валентина Борисівна, дочка Анна і син Майк. Їх супроводжували співробітники клінінгової компанії. Особняк стали доводити до ладу, на вулицю винесли крісла, мангал і гриль.

Нагадаємо, на початку осені 2019 року ЗМІ повідомили про важку хворобу у Анастасії Заворотнюк і госпіталізацію акторки. Після цього її чоловік Чернишов утримувався від виступів. Сама артистка "зникла" з соцмереж.