Зеленський відреагував на смерть Ніни Матвієнко

Президент не залишився осторонь від всенародного горя.

Президент Володимир Зеленський відреагував на смерть народної артистки України Ніни Матвієнко. 

"Сьогодні від нас пішла дійсно народна артистка України. У всіх сенсах цього слова. Ніна Митрофанівна Матвієнко. Овації її унікальному співу звучали в залах по всій Україні, США, Канаді, Франції, Польщі, Південній Кореї, Мексиці, країнах Латинської Америки та багатьох інших місцях планети", - говорить президент.

Він зазначив, що з нами назавжди залишаться її неперевершений справжній і воістину магічний голос, а також народні ліричні та обрядові пісні.

"Колядки, щедрівки, веснянки, купальські, весільні пісні та колискові в її виконанні. Її "Чарівна скрипка", "Дикі гуси", "Квітка-душа"... Все це буде жити вічно в нашій культурі, нашій музиці, нашій пам'яті. Мої щирі співчуття рідним і близьким. Світла пам'ять!" - підсумував Зеленський.

Смерть Ніни Матвієнко

Про смерть народної артистки України стало відомо сьогодні, 8 жовтня. Про це повідомила її дочка Тоня. Що саме стало причиною смерті поки не розголошується.

На смерть Ніни Митрофанівни також відреагувала співачка Софія Ротару. Вона лаконічно написала в соцмережах: "Світла пам'ять". Інші знаменитості теж оплакують велику артистку.

Вас також можуть зацікавити новини: