У Ворожбит і Заворотнюк схожа зовнішність / Instagram

Нещодавно Сергію Жигунову стали приписувати роман з журналістом Вікторією Ворожбит, яка, на думку багатьох, схожа на Заворотнюк. Особливо уважні шанувальники актора впевнені, що пара давно живе в заміському будинку.

Приводом до цього послужили публікації в Instagram Сергія і Вікторії. Вони часто діляться знімками домашнього улюбленця — кота Самсона, що став останнім часом Пинею, одних і тих же локацій в садибі Абрамцево у Підмосков'ї, пише "СтарХіт".

Жигунов і Заворотнюк діляться фото одного і того ж кота / Instagram

Читайте також25-річна модель Джіджі Хадід вагітна від екс-соліста One Direction - ЗМІ«Кіт, по-моєму, чекає-не дочекається коли закінчиться ця самоізоляція. Кожен, хто проходить повз, вважає своїм обов'язком заподіяти йому любов.

Відео дня

За ці три тижні благородний породистий Самсон остаточно став Пинею, був нещадно поласканий, поглажений вздовж і впоперек, а також позбавлений можливості безкарно цілодобово бігати по ділянці. Останні три дні в темний час доби для пошуків кота ми застосовуємо геніальний винахід людства — тепловізор», — ділилася Ворожбит кілька днів тому.

Про Самсона, який став повноцінним членом сім'ї, дуже тепло відгукується і сам Жигунов. «Життя продовжується. Наплювавши на загрозу двосторонньої пневмонії, Пиня відкрив купальний сезон», — зазначав 57-річний артист.

Пара також ділиться знімками одній і тій же лазні, зробленими в різну погоду / Instagram

Ось тільки коментувати особисте життя «гардемарин» не поспішає. Відомо, що ось вже більше 30 років він живе з Вірою Новіковою. Пара розлучалася в середині нульових через роман Сергія з Заворотнюк, але потім зійшлася знову.

Нагадаємо, раніше Жигунов став зустрічатися з "двійником" Анастасії Заворотнюк.