Ініціатором розставання був Задворний / фото instagram.com/holostyachka__stb/

Українська співачка Злата Огнєвіч після завершення шоу "Холостячка" розлучилася з його переможцем - підприємцем Андрієм Задворним.

Про це стало відомо за підсумками пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту", що вийшов в ефір телеканалу СТБ в п'ятницю ввечері. Пара пробула разом півтора місяці.

Сам Задворний зізнався, що саме він був ініціатором розставання, попри те, що пара, за його словами, півтора місяці була щаслива. Підприємець каже, що перестав відчувати те, що було раніше. "Були почуття, а тепер їх немає", - сказав він, додавши, що претензій до Огнєвіч не має.

Відео дня

У себе в Instagram Огнєвіч зізналася, що з її боку любов була, а вчинок Задворного назвала "болючим і гірким в її сприйнятті".

Читайте також"Це дуже боляче": фаворит глядачів з "Холостячки" розповів про Огнєвіч і зраду

"Мені дуже шкода, що Андрій позбавив мене шансу побудувати стосунки з іншим чоловіком на проекті. Він міг проявити сміливість і зізнатися собі й мені, що немає почуттів. Мені було б боляче, але я б прийняла це. Андрій міг покинути проект по своїй волі, просто не прийнявши бутоньєрку з моїх рук. Міг, але ... Покинь він проект вчасно, моя історія, можливо, склалася б інакше. Але сталося, як сталося. Напевно, мені потрібен був цей болючий досвід, отриманий в обставинах найкрасивішої казки про кохання", - написала артистка.

Як повідомляв УНІАН, у фіналі шоу "Холостячка" за серце Злати боролися двоє чоловіків - Діма Шевченко та Андрій Задворний. Останній став переможцем, а Дмитро пішов зі сльозами на очах.

Після фінального випуску Огнєвіч атакували хейтери, у мережі розкритикували її вибір, адже багато хто вболівав за Діму Шевченка, та й сама Злата виявляла до нього дуже ніжні почуття.