Зірка серіалу "Серцеїдки", актриса Дженніфер Лав Х'юітт стала мамою втретє.

Довгий час актриса приховувала вагітність, а повідомити про неї зважилася тільки в травні. Особисте життя Лав Х'юітт ретельно оберігала від сторонніх очей, але днями показала фото, на якому засвітила вагітний живіт в останні дні перед пологами.

"Кажуть, що жінки залишають свої тіла при пологах... Вони подорожують до зірок, щоб зібрати душі своїх немовлят і разом повернутися в цей світ. Для мене було найбільшою честю піти і забрати, тебе Ейден Джеймс. А тепер повернемося до обнімашок і відпочинку", - підписала знімок новоспечена мама.

Відео дня

Читайте такожКайлі Дженнер зворушливо підтвердила другу вагітність (фото)

Дженніфер Лав Х'юітт народила дитину від свого чоловіка, актора Брайана Хеллісея. Вони одружилися в 2013 році після того, як між акторами зав'язався роман на зйомках телесеріалу "9-1-1". У акторів вже є 7-річна дочка Отем і 6-річний син Аттікус. Розповідаючи про третю вагітність в травні, актриса зазначила, що дитина не була запланована, хоча вони з чоловіком і замислювалася про поповнення в родині.

.instagram.com/jenniferlovehewitt/

Хто така Дженніфер Лав Х'юітт

Дженніфер американська актриса, продюсер, режисер і співачка. Найбільш відома своїми ролями Сари Рівз в телесеріалі "Нас п'ятеро", Джулії Джеймс у фільмі "Я знаю, що ви зробили минулого літа" і його продовженні, Мелінди Гордон в телесеріалі "Та, що говорить з примарами", за роль в якому вона виграла дві премії "Сатурн".

У 2011 році вона була номінована на премію "Золотий глобус" в категорії "Краща жіноча роль в міні-серіалі або телефільмі" за роль в телефільмі каналу Lifetime "Список клієнтів".

Вона також пробувала себе в якості співачки, випустивши помірно успішний сингл під назвою How Do I Deal, який досяг 59 позиції в чарті Billboard Hot 100.