Актриса порадувала фанатів серією знімків \ instagram.com/meryemuzerlimeryem/

Турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі, відома роллю Роксолани в серіалі "Величне століття", поділилася з шанувальниками новими чорно-білими знімками, на яких відображена в стильному луці.

Читайте такожНове обличчя Роксолани: кардинальна зміна зовнішності популярної актриси приголомшила прихильників (фото, відео)

Автором фотосесії став німецький фотограф, режисер і сценарист Мартін Монк. На фото 36-річна актриса зображена з зібраними на потилиці волоссям і спокійним макіяжем, на ній темний піджак, а в якості аксесуарів вона вибрала лише наручний годинник.

Відео дня
instagram.com/meryemuzerlimeryem/
instagram.com/meryemuzerlimeryem/

Також на сторінці в Instagram Узерлі опублікувала архівне відео з Каннського кінофестивалю. У ролику вона позує для фотографів і роздає автографи.

instagram.com/meryemuzerlimeryem/

Як повідомляв УНІАН.Lite, восени 2019 року зірка популярного в Україні серіалу здивувала змінами у зовнішності. Актриса зважилася на експерименти із зовнішністю. Незабаром вона перетворилася з рудоволосої в блондинку, збільшила губи, наростила вії й, очевидно, захопилася так званими "уколами краси".