Узерлі виповнилося 38 років / instagram.com/meryemuzerlimeryem

Турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі 12 серпня відзначає своє 38-річчя. Величезну популярність вона отримала завдяки ролі в серіалі "Величне століття".

У своєму інста-блозі зірка з такої нагоди опублікувала фото, на якому вона постала в чоловічому костюмі, в окулярах і з вусами. В одній руці Узерлі тримає склянку з віскі, а в іншій - цигарку. 

"З днем народження мене", - підписала пост актриса.

Відео дня
Узерлі виповнилося 38 років / instagram.com/meryemuzerlimeryem

Варто відзначити, що в свої 38 років Мер'єм виглядає просто приголомшливо. Особливо якщо врахувати той факт, що зовсім нещодавно вона стала мамою вдруге.

Читайте такожАлла Пугачова прийшла в гості в неохайному вигляді (фото)

Нагадаємо, деякий час Мер'єм Узерлі зустрічалася з турецьким бізнесменом Джаном Атешем, пара навіть оголосила про заручини. У серпні 2013 року стало відомо, що вони розлучилися зі скандалом. В кінці серпня Мер'єм оголосила, що знаходиться на четвертому місяці вагітності. 10 лютого 2014 року Мер'єм народила дочку, яку назвала Лара.

На початку вересня Мер'єм оголосила, що вона перебуває на 4 місяці вагітності. Узерлі приховує свого обранця, але відомо, що він американець. 8 січня 2021 року стала мамою вдруге. Народилася дівчинка, яку назвали Лілі Коі.

Вас також можуть зацікавити новини: