Злата Огнєвіч незабаром стане мамою / Скріншот Instagram

Співачка Злата Огнєвіч своє особисте життя тримає за сімома замками, особливо після розриву з переможцем "Холостячки" Андрієм Задворним. Артистка неодноразово говорила, що готова до нових стосунків, проте жодних подробиць не озвучувала.

Нині ж стало відомо, що знаменитість вагітна первістком. Перші чутки з'явилися після одного з концертів Огнєвіч, під час якого вона запалювала в чорному обтислому комбінезоні, що підкреслив її кругленький животик.

Помітно, що артистка перебуває вже на значному терміні вагітності. При цьому сама вона ніяк не коментує свій цікавий стан.

Відео дня
Огнєвіч засвітила вагітний животик / фото bespalovmedia.com.ua

Особисте життя Злати Огнєвіч

Відомо, що артистка кілька разів перебувала у стосунках, проте всі вони були невдалими. Кілька років тому вона стала головною героїнею проєкту "Холостячка", у фіналі якого обрала Андрія Задворного.

Їхні стосунки тривали зовсім недовго. На пост-шоу стало відомо, що Задворний розірвав стосунки зі співачкою. За його словами, у нього минуло кохання до неї. Сама Злата дуже важко переживала їхній розрив.

До слова блогер Богдан Беспалов неодноразово висловлювався щодо особистого життя Злати. То, за чутками, їй більше подобаються дівчата, то в неї є багатий покровитель.

Вас також можуть зацікавити новини: