Злата Огневич / Фото - instagram.com

Українська співачка Злата Огнєвіч вирішила влаштувати собі цифровий детокс і відпочити від соцмереж. Відпочинок від блогу вона поєднала з поїздкою до Хорватії. Там співачка відпочила біля моря і насолодилася мирним життям, але тепер поспішає повернутися на батьківщину. Подробицями виконавиця хіта "Світло" поділилася в Instagram-профілі.

"Детокс на 2-3 дні від Instagram дещо затягнувся. Тут не буде філософських пропозицій про пізнання і всього іншого (про це пізніше). Але є слова подяки за життя, за кожен день, за можливість повернутися в Україну, за можливість творити і цим зігрівати серця людей. Подяка кожній і кожному воїну ЗСУ", - повідомила Огнєвіч.

Виконавиця додала, що їй дуже сподобався відпочинок в Хорватії, тому вона готова повертатися туди знову. 

Відео дня

"Хорватія. Як я могла пропустити цю країну? Нещодавно дала собі слово, що не буду повертатися двічі в одну і ту ж країну, а буду відкривати світ. Проте... Сюди хочу повернутися ще", - резюмувала Злата.

Злата в Хорватії / скріншот

Чим Злата Огнєвіч займається під час війни в Україні

Артистка дає благодійні концерти, розповідає у своєму блозі правду про звірства РФ в Україні, а також нерідко їздить на позиції до захисників, щоб порадувати їх своєю творчістю. 

Батько Злати - хірург, тому з самого початку повномасштабної війни він вступив до лав ЗСУ, щоб рятувати поранених захисників.

Вас також можуть зацікавити новини: