Змінила подіум на передову: як 29-річна українська модель стала військовослужбовцем (фото)

Життя дівчини змінилося за лічені дні.

24 лютого 2022 року Росія підло напала на Україну, влаштувавши на нашій території повномасштабну війну. На захист нашої країни встали не тільки чоловіки, а й жінки. Серед них 29-річна Христина з позивним "Кучерява", яка до війни працювала моделлю і сомельє. Втім, з армією дівчина пов'язана вже 10 років.

Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії.

"На біржі праці мене направили в частину. Ми з кадровиками повинні були домовитися, що ні я їм, ні вони мені не підходять. Але там запропонували посаду начальника клубу. Я була молода і не розуміла специфіку армії. 18 квітня мені виповнилося 19 років. Наступного дня в посвідченні була печатка, що я військовослужбовець внутрішніх військ. До цього чимало де підробляла: сомельє, в моделінгу. Але з армією ми найдовше", - каже дівчина.

Також Христина розповіла, де її застала війна і на якому напрямку вона разом із ЗСУ захищає Україну.

"Пам'ятаю ніч вторгнення. Я не могла заснути. За кілька днів до повномасштабної війни там вже було неспокійно. У 20-х числах лютого Щастя і Станицю Луганську обстрілювали з Градів. Такого не було в останні роки. Ми розуміли, що Росія перекидає сюди сили. Два місяці щодня тривають бої. Ми захищаємо конгломерацію Рубіжне-Сєвєродонецьк-Лисичанськ. Наша бригада разом з ЗСУ не дають противнику ступати далі. Цей напрямок один з найгарячіших", - додала Христина.

Вас також можуть зацікавити новини: