Павло Зібров / instagram.com/pavlo_zibrov

Український шоумен Юлік розповів, що одного разу в новорічну ніч йому довелося грати на акордеоні. Причому температура тоді була -15 градусів.

"Пам'ятаю якось у мене був досить екстримально-морозний Новий Рік. Після святкового виступу і бою курантів організатори запросили продовжити в їхньому котеджі, який знаходився в кілометрі від локації. Оскільки це був ранок і настрій теж був хорошим, у когось із компанії виникла "геніальна" ідея пройтися пішки і по дорозі заколядувати під акордеон. Ну і як ви розумієте, грати на акордеоні довелося мені (сміється). Уявіть собі: зима, п'ята година ранку, на вулиці дуже і дуже холодно. Пройшовши кілька метрів при температурі -15, пальці почали замерзати і просто завмерли в позиції одного акорду. Таке святкування я запам'ятав на все життя, тим більше, що пальці для піаніста дуже важливі. Пам'ятаю, я їх довго не міг відігріти. Коли ти робиш свою улюблену справу, ти вже й не звертаєш уваги ні на що", - сказав Юлік.

А ось народний артист України Павло Зібров згадав історію 30-річної давності. По дорозі на виступ в ресторан його "Жигулі" заїхали в замет і перекинулися. 

Відео дня

Читайте такожПовністю оголена дружина Дмитра Гордона позувала з ним у ванні"До нас тоді підбіг міліціонер, тому що вилізти нам було важко. Це був третій за рахунком виступ. Навіть не закривши двері, ми погнали, бо на годиннику було майже дванадцять. Забігли ми в ресторан якраз вчасно. Цокнулися під бій курантів і о 12:05 я почав виступати", - сказав Зібров.

Співачка SHADU розповіла, що майже добу провела на паспортному контролі. Того разу вони з чоловіком хотіли відсвяткувати Новий рік у теплій країні.

"Коли ми з чоловіком збиралися в романтичну поїздку на Новий Рік, вибрали екзотичну країну з білими пляжами - Домінікану. Квитки купили на 30 грудня, туроператор обіцяв, що все буде окей, і 31 Грудня ми відсвяткуємо Новий рік вже в Домінікані. І ось, довгоочікуваний переліт, з двома стикувальними рейсами спочатку в Париж, потім в Путно-Кану. До Парижа ми долетіли без пригод, через дві години повинен був виліт в Путно-Кана. Але рейс спочатку затримали на годину, потім на дві. Коли почали всім пасажирам розносити воду і круасани, я зрозуміла, що справи погані. Так пройшло 5 годин очікування. І навіть, попри різницю за часом з Домініканською, я розуміла, що ні на яку вечірку в готелі ми вже не встигаємо. Коли, нарешті, ми пішли на посадку, я вже не хотіла жодного Нового року! Мені було дуже прикро", - сказала співачка.

А ось співачка Наталія Валевська одного разу ледь не постраждала від феєрверку: "Був один, можна сказати, небезпечний момент під час святкування Нового року в ресторані. Неправильно закріпили феєрверки, з порушенням правил безпеки і коли опівночі всі відвідувачі вийшли на вулицю дивитися святковий феєрверк, коробка з ним перекинулася і почала стріляти по всіх людей. Один з цих феєрверків пролетів буквально міліметр від мого обличчя. Цей феєрверк літав всюди в машини, між людьми, тільки уявіть собі, що почало творитися навколо. На щастя, ніхто не постраждав. Це було давно, але після Нового року я зрозуміла, що від феєрверків потрібно триматися якомога далі і завжди перевіряти всі необхідні заходи безпеки. І коли навіть далеко чую феєрверк, тримаюся біля будівлі і завжди пам'ятаю цю історію".

Вас також можуть зацікавити новини: