Тарас Цимбалюк розповів, чому не пішов воювати / instagram.com/taras.tsymbaliu

Український актор Тарас Цимбалюк, який здобув популярність після зйомок у таких серіалах як "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша", розповів, чому після 24 лютого 2022 року не взяв до рук зброю і не став на захист рідної країни.

Він зізнався, що на початку повномасштабного вторгнення виїхав з Києва в Черкаську область, де хотів вступити в територіальну оборону, але йому відмовили.

Тому він вирішив зайнятися волонтерством, щоб наближати нашу перемогу у війні в тилу. Також він повернувся до Києва, де виступає на благодійних заходах.

Відео дня

"Оскільки у мене немає військової кафедри, я не служив, почав використовувати свій медіапростір і популярність, почав волонтерити. У мене є машина, джип, я почав щось там вивозити, рекламувати, звертатися до людей, відповідати на їхні запити і потреби"- сказав Цимбалюк в інтерв'ю "24 каналу".

Нагадаємо, раніше Тарас Цимбалюк розповів, що розлучився зі своєю дружиною Тіною під час війни. Він зазначив, що їм потрібно рухатися далі, але окремо.

Дівчина також опублікувала пост, в якому подякувала Тарасу за спільно прожиті роки і зазначила, що вони не змогли пережити війну.

Вас також можуть зацікавити новини: