Актора звинувачують у зґвалтуванні / ru.wikipedia.org

У ЗМІ з'явилася інформація, що 21-річного канадського актора, зірку нашумілого серіалу "Венздей" Персі Хайнса Вайта звинувачують у згвалтуванні.

Кілька людей нібито розповіли, що в старшій школі Персі Хайнс Вайт домагався і ґвалтував дівчат, відправляв знайомим фотографії свого статевого органу і робив інші непристойні речі.

Так, одна з жертв написала у Twitter, що Вайт із друзями часто влаштовував вечірки, на які запрошував дівчат. Вони їх споювали, накурювали та ґвалтували. Інша дівчина поскаржилася на те, що актор ображав її.

Відео дня

Ще одна жертва розповіла, що її зґвалтували у підвалі будинку Вайта. Після інциденту актор зателефонував дівчині та просив не повідомляти в поліцію.

скріншот Twitter

Сам актор поки ніяк не прокоментував звинувачення на свою адресу. Однак знайти його сторінку в Instagram зараз неможливо. Ймовірно, він обмежив доступ.

Хто такий Персі Хайнс Вайт

Персі Хайнс Вайт - канадський актор, відомий за ролями в таких фільмах, як "Різдвяні страшилки" (2015) і "Віддалена місцевість" (2016), а також за ролями в серіалах "Між", "Обдаровані" і "Венздей".

У серіалі "Венздей" він зіграв головну роль Ксав'є Торп. Він був учнем академії "Невермор". Художник, який здатний втілювати свої малюнки в життя, сновидець.

Серіал "Венздей": сюжет

Серіал являє собою детективну, наповнену надприродними силами таємницю. Головна героїня серіалу - Уенздей Адамс, яка стає студенткою академії "Невермор". Вона намагається оволодіти своїми екстрасенсорними здібностями, перешкодити жахливим вбивств монстра, що тероризує місцеве містечко Джеріко, а також розгадати таємницю, в яку були втягнуті її батьки 25 років тому - і все це на тлі її нових і дуже заплутаних відносин в академії "Невермор".

Вас також можуть зацікавити новини: