10 аксесуарів, які стали антитрендами: терміново викиньте це (фото)

Розповідаємо, що вже давно вийшло з моди.

Прикраси - це інструмент, за допомогою якого можна як доповнити образ, прикрасивши його неповторною "родзинкою", так і зіпсувати загальний зовнішній вигляд, зробивши акцент на власній відсутності смаку. Щоб не здаватися старомодним, вивчіть список з прикрас, які вже давно стали антитрендами. 

Оксамитовий чокер

Якщо вам здасться, що він ідеально поєднується з вашою сукнею або блузкою, тут же викиньте цю думку з голови! Такий чокер - справжній пережиток минулого, адже мода на нього закінчилася ще 6 років тому. 

Камінчик на ланцюжку

Так, простота і легкість - це те, про що сьогодні твердять всі стилісти, але від подібної прикраси варто відмовитися. Цей маленький аксесуар перестав бути актуальним близько 4 років тому, тому використовуючи його сьогодні ви покажете іншим, що не стежите за модними тенденціями.

Сережки-пір'я

Цей аксесуар взагалі поверне вас в 2010, коли було в моді все яскраве, строкате, химерне і блискуче. Сьогодні сережки-пір'я можуть носити хіба що зовсім старомодні люди або Філіп Кіркоров.

Сережки-пензлики

Ця біжутерія - ще одна ознака тотальної несмаку. Навіть в ті часи, коли сережки-пензлики були в тренді, їх використовували з максимальною обережністю, оскільки вони далеко не всім до лиця.

Сережки-цвяшки

"Цвяшки" - це ще одні сережки, час яких давно минув. Так, вони витончені, мінімалістичні і акуратні, але вже давно не тренд. Сьогодні на зміну їм прийшли довгі сережки з ланцюжками або маленькі сережки з яскравими дорогоцінними або напівкоштовними каменями.

Браслет-"пандора"

Близько п'яти років тому чи не кожна красуня в соціальних мережах хвалилася дорогою прикрасою, але сьогодні це - пережиток минулого. Навіть аналоги "пандори" стилісти радять прибрати в довгий ящик.

Браслет-спіраль

Коли почалася мода на резинки-спіраль, деякі жінки почали носити їх не тільки на волоссі, але і на руці, думаючи, що це модно. Але стилісти всього світу в один голос твердять, що це демонстрація відсутності смаку і дешевизни. Та й не волоссі їх вже ніхто не носить.

Браслет з бісеру

Ручна робота завжди цінувалася вище і була в тренді, проте браслетів та інших прикрас з бісеру це не стосується. Попри те, що сьогодні ще можна зустріти в деяких магазинах такі аксесуари, вони демонструють несмак. 

Величезний перстень

Величезний перстень або перстень-печатка - це ще один застарілий аксесуар. Раніше його носили, щоб показати свій статус і забезпеченість, але сьогодні в моді мінімалізм.

Намисто з перлів

Акуратна, але, на жаль, старомодне прикраса. Її використання додає модниці 10 років мінімум, тому від такого елемента варто якомога швидше відмовитися.

Раніше УНІАН писав, який манікюр зробити навесні 2023, щоб мати молодший вигляд.

Вас також можуть зацікавити новини: