Після всіх "дієт" і "практик" Делані зуміла зупинитися / фото ua.depositphotos.com

У Великобританії жінка настільки хотіла схуднути, що майже нічого не їла 101 день. Бріджин Делані зважилася на "детокс", проте сильно про це пошкодувала.

"Моє відчайдушне бажання щось з'їсти, що завгодно, було таким відчайдушним, що я облизувала дно каструлі, в якій Мій сусід по квартирі готував бекон. Після тижня без їжі ласувати холодними застиглими залишками свого сніданку було рівносильно тому, що з'їсти страву, що отримала "Мішленівську" зірку", - цитує видання Daily Mail жінка.

Вона пережила справжній жах. Жінка сильно хотіла скинути зайву вагу, вона була переконана, що 101-денна дієта їй допоможе.

Відео дня

Перші два тижні вона взагалі нічого не їла і лише пила трав'яні відвари. У день, як стверджує жінка, вона споживала всього 250 калорій в день. Потім вона їла лише 50 грамів курки, варене яйце або половинку огірка. Таку "дієту" вона знайшла в одному з журналів. Там були відгуки жінок, які вже від неї постраждали. Однак Делані не звернула на це уваги.

Крім цього, жінка захоплювалася "духовними практиками". Вона вірила всьому, що писали в жіночих журналах. Делані тиждень заклеювала собі рота скотчем і так спала. Вона думала, що це допоможе кисню одразу потрапляти в мозок через ніс. Однак в один із днів жінка мало не задихнулася.

Вона стрімко втрачала вагу, але жахливо себе почувала. Голодування призвело до жахливих проблем зі здоров'ям. Лікар, який обстежив її після "дієти", був вражений. 

Він заявив, що той біль у грудях, який постійно відчувала Делані, сигналізував про те, що організм просто "з'їдав" сам себе. За словами жінки, її тіло "перетравлювало" її серцевий м'яз. Чи так це насправді - невідомо.

Про свою моторошну дієту вона написала книгу / скріншот

Після всіх "дієт" і "практик" Делані зуміла зупинитися. Озираючись назад, вона сміється і розуміє, що даремно знущалася зі свого організму. Тому жінка написала книгу Wellmania. У ній вона розповіла про своє схуднення і спробувала показати іншим жінкам, до чого призводить бажання скинути вагу. Крім цього, за мотивами книги Netflix вже зняв серіал.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в США жінка колола собі ботокс 20 років і показала, що з нею сталося.

Вас також можуть зацікавити новини: