Який манікюр зробити навесні 2023, щоб мати молодший вигляд / Фото - instagram

Ці ідеї допоможуть вам визначитися з дизайном на найближчий час. Вони - універсальні, тому пасуватимуть під будь-яку довжину і форму. 

Кришталевий манікюр 

Такий вид дизайну - абсолютний тренд в 2023 році. По-перше, він ідеально підійде на будь-які ручки з будь-якою довжиною і формою нігтьової пластини. По-друге, він має свіжий, стильний і цікавий вигляд. По-третє, його вміють виконувати більшість майстрів, тому зробити його можна без проблем. 

Кришталевий манікюр вдало виділить ваші ручки, роблячи акцент на тому, що ви в курсі всіх тенденцій в сфері нейлс-індустрії. Професіонали стверджують, що найбільш ходові відтінки в цьому році - це блакитний, глибокий синій, зелений морський і блискучий білий (або жасмін). 

Відео дня
Кришталевий манікюр / Фото - instagram

Різнокольоровий матовий леопард

Леопардовий манікюр увірвався в світ моди близько двох років тому. У 2023 році майстри стверджують, що він все ще утримує лідируючі позиції, проте його дещо оновили. Так, в його виконанні варто відійти від звичного коричневого і його відтінків. Тепер варто обирати нетрадиційні для такого дизайну яскраві кольори: рожевий, зелений, блакитний, червоний.

Щоб леопардовий манікюр мав більш дорогий вигляд, варто зробити його матовим. Такий дизайн не залишиться непоміченим, омолодить ваші руки і підкреслить правильний смак.

Різнокольоровий матовий леопард / Фото - instagram

Теплий молочний

Якщо ви не любите яскраві відтінки, можна зробити ніжний однотонний молочний манікюр. Він мінімалістичний і простий, але в той же час дуже дорогий і благородний. Молочна база омолодить ваші руки, надавши їм акуратності і блиску. 

До слова, роблять його сьогодні не тільки жінки старшого віку, але і модниці будь-якого віку, оскільки молочний - це один з найпопулярніших відтінків 2023 року.

Молочний / Фото-instagram

Нагадаємо, Зеленська у Львові вразила вишуканим образом із золотою брошкою.

Вас також можуть зацікавити новини: