Ідея манікюру на весну / скриншоти

Навесні багато хто хоче яскравий манікюр. Модель Хейлі Бібер вже задала новий тренд. Відомий нейл-майстер зробила їй незвичайний манікюр з "секретом".

У Tik-Tok Хейлі вже з'явилося відео з новим дизайном. Вона похвалилася роботою Золи Ганзорайт і показала, в чому ж особливість такого манікюру.

Так, Бібер зробили яскраво-зелене покриття на довгих закруглених нігтях. Крім цього, нігті прикрасили золотим литтям. Нейл-майстер зробила смужки з гель-лаку, після чого використала втирку.

Однак це не все. Нейл-майстер додала в зелений гель-лак трохи пудри, що світиться в темряві. При звичайному світлі "секрет" не помітний. Однак у темряві нігті дуже яскраво світяться.

Трендова ідея вже підкорила мережу. У коментарях користувачі відзначили, що манікюр Хейлі Бібер надихнув їх на яскраві експерименти. Дівчата називають таку ідею дуже сміливою і незвичайною, а "секрет", що світиться,  додає ще більше оригінальності. 

Як зробити трендовий манікюр від Хейлі Бібер - відео

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, який манікюр вже не в тренді. Існує 5 найгірших варіантів, від яких вже давно пора відмовитися.

Вас також можуть зацікавити новини: