Кілька речей вже вийшли з моди / instagram.com/marishop.od

До зими залишилося зовсім небагато часу, проте ще є кілька тижнів, щоб оновити гардероб. Однак враховуйте, що мода змінюється, тому не всі речі зараз в тренді.

УНІАН називає головні антитренди 2023-2024.

Антитренди в одязі - 5 речей-табу

Ще кілька років тому в моді були пуховики з величезним хутром, шуби, трикотажні сукні, туніки та інше. Однак зараз все трохи змінилося. Від деяких з цих речей все ж варто відмовитися, якщо ви не хочете мати смішний вигляд.

Відео дня
  • Антитренди взуття 2023-2024

Цієї зими вже не будуть популярні чоботи на тонкій підошві, які щільно прилягають до ніжки. Все ж краще звернути увагу на вільне взуття, в якій ваша ніжка буде знаходитися як олівець в склянці. 

Взуття з щільною шнурівкою робить ніжки ширше / instagram.com/shoes_space.ua
  • Антитренди пуховиків 2023-2024

Приталені пуховики у вигляді гусениці вже давно вийшли з моди. Пам'ятайте, що зараз на піку популярності оверсайз, тому масивні бомбери або шуби з екохутра матимуть набагато стильніший вигляд, ніж звичайний пуховик.

Такі пуховики вийшли з моди / instagram.com/1001parka
  • Сукні антитренди 2023-2024

В цілому модний Олімп залишають трикотажні сукні, які більше нагадують туніки. На зміну ним приходять в'язані сукні, які подарують вам не тільки тепло, але і відчуття впевненості в собі. А якщо комбінувати їх з берцями або ботфортами, то ви будете головною красунею.

Такий фасон вже застарів / instagram.com/knit_moda
  • Антитренди сумок 2023-2024

Ще до 2021 року дуже модними були замшеві сумки, проте зараз від них варто відмовитися, тому що вони дуже складні в догляді. Натомість ви можете придбати сумку з якісної екошкіри. Вона коштує дешевше, але має дорогий вигляд.

За замшевою сумкою складно доглядати / instagram.com/sumka_party_ua
  • Антитренди в одязі 2024

Зверніть увагу і на светри, які вже вийшли з моди. Відмовтеся від яскравих смішних малюнків, від трикотажу і від неякісного плетіння. Краще віддайте перевагу об'ємним худі або світшотам. Також можете придивитися до базових fluffy-светрів.

Немодний светр 2023-2024 / instagram.com/tltnezhnost/

Варто враховувати, що мода циклічна. Сьогодні всі ці антитренди осінь-зима 2023-2024 в самому низу рейтингу, а через рік можуть піднятися на вершину модного Олімпу. Тому не варто їх викидати, краще ненадовго відкладіть. А поради УНІАН допоможуть вам тут і зараз бути головною красунею.

Вас також можуть зацікавити новини: