Тренди, які здешевлюють / фото pinterest.com

Мода не стоїть на місці. А це означає, що тренди постійно змінюються і на них варто звертати увагу. Але не на все. Сьогодні пропонуємо розглянути ті б'юті-тренди, які роблять з вас простушку.

Мокре укладання

Читайте такожСтало відомо, як намалювати ідеальну стрілку

Відео дня

Таку укладку зробити насправді просто. Якщо ви збираєтеся на якусь вечірку, тоді можна скористатися цим лайфхаком по швидкому укладанню, але в повсякденності воно виглядає не дуже стильно. Складається враження, що ви просто забули помити волосся.

Контуринг губ

Тут ми розглянемо дві речі, які здешевлюють ваш образ - насичений контуринг і той, який розплився. Якщо ви нафарбували губи червоною помадою і вона попливла, то ситуацію потрібно терміново виправляти. А якщо ви зробили темний контуринг і світлим пропрацювали основну частину губ, то такий образ також виглядає вульгарно.

Автозагар

З цією штукою потрібно бути максимально акуратними. Якщо він потече, то це буде виглядати дуже моторошно. Тому наносити його потрібні в спеціальних рукавичках і максимально рівномірно для того, щоб отримати бажаний ефект.

Світлі або яскраві рум'яна

Зараз в моді нюд. Рум'яна такого кольору завжди будуть виграшно виглядати. А ось світлі або яскраві можуть зіграти з вами злий жарт.

Маска

Тут мова піде про тональний крем. Не варто забувати опрацьовувати їм також шию і зону декольте. Інакше ви ризикуєте стати головним героєм шоу "Маски".

Інші новини по темі: