Стильний пуховик на зиму / ua.depositphotos.com

Дизайнер Андре Тан розповів, на що варто звернути увагу при виборі верхнього одягу на зиму 2024, особливо, якщо мова йде про пуховики.

Дійсно, підібрати сучасний і зручний пуховик складно, але якщо дослухати до порад спеціаліста, то ви зможете зробити правильний вибір.

Довжина

Відео дня

Сучасний пуховик має бути довгим, оскільки в моді спідниці міді та навіть максі, а пуховик повинен усе це закрити. Ні, спідниця може стирчати з-під пуховика, але більш елегантно, коли вона виступає максимум на 5 см.

Довжина має бути максі / instagram.com/andre_tan_official

Тканина

Не обирайте блискучі та при цьому тонкі тканини, які збираються в дрібні складки. Це має дешевий і не сучасний вигляд. Віддаємо перевагу щільним та якісним тканинам.

Обирати варто щільну тканину / instagram.com/andre_tan_official

Застібка

Ґудзики, клепки, блискавка - все добре, але краще, щоб їх не було видно. Потайна застібка має більш сучасний та актуальний вигляд.

Краще, щоб не було видно застібок / instagram.com/andre_tan_official

Пасок

Пасок може стильно та вдало підкреслювати фігуру, але тільки якщо це передбачає сама куртка (вона повинна бути об’ємною) та пояс тільки вільний!

Пасок підкреслює фігуру / instagram.com/andre_tan_official

Стібка

Горизонтальна широка - найпопулярніший варіант. Ще стібка може бути ромбиком, але рівномірна! Не варто вибирати модель, де є комбінація стібок.

Стежка має бути широкою / instagram.com/andre_tan_official

Вас також можуть зацікавити новини: