Антитренди в макіяжі / скріншот Instagram

За допомогою макіяжу можна як поліпшити, так і погіршити зовнішній вигляд. Щоб цього року не мати смішний вигляд, варто знати головні антитренди і уникати їх. Розповідаємо, які тіні вже не користуються попитом серед модниць.

Неонові тіні

Ще в минулому році неонові тіні різних відтінків були на піку популярності, але з приходом в наше життя війни все змінилося. Зараз модниці віддають перевагу натуральності, адже вона не вимагає особливих витрат і зайвого часу. 

Антитренди в макіяжі / скріншот Instagram

Коричневі тіні

Модними все також залишаються нюдові відтінки тіней, в тому числі і бежевий колір. Однак темнокоричневий колір вже вийшов з моди. Візажисти відзначають, що з одного боку він робить погляд котячим, а з іншого - старить. Тому якщо ви хочете за допомогою макіяжу омолодити обличчя, відмовтеся від насиченого коричневого кольору тіней.

Відео дня
Антитренди в макіяжі / скріншот Instagram

Блискітки

Напевно ви пам'ятаєте період, коли блискітки користувалися неймовірним попитом. Їх наносили і на очі, і на нігті, і навіть речі були блискучими. При цьому зараз краще відмовитися від такого декору, оскільки він вже значно застарів. Пам'ятайте, що на піку популярності - природність.

Антитренди в макіяжі / скріншот Instagram

Нагадаємо, які речі варто викинути з гардероба.

Вас також можуть зацікавити новини: