Модний піджак 2021 / pixabay.com

Оверсайз піджак - це тренд, який не поступається своїм місцем на модному Олімпі вже кілька сезонів поспіль. Якщо влітку ми віддавали перевагу піджакам з льону, то зараз варто звернути увагу на більш теплі тканини. Як і з чим носити піджак - читайте в матеріалі.

Класичний чорний піджак ідеально підходить як для ділових костюмів, так і для casual. Його можна поєднувати з джинсами, брюками і навіть шовковими сукнями або спідницями. Якщо комбінувати його з більш романтичними речами, то ваш образ буде неперевершеним. При цьому з чорним піджаком краще не носити яскраві речі, щоб він не загубився на їх тлі.

Модний піджак 2021 / instagram.com/ververa

Бежеві жакети будуть ідеально виглядати з будь-якими видами джинсів. Із взуття краще підбирати білі кеди або кросівки. Чорне взуття краще залишити для темних піджаків. Також не забувайте про аксесуари, які доповнять ваш образ. Зараз на піку популярності лаконічні прикраси і ланцюги.

Відео дня
Модний піджак 2021 / instagram.com/kamenskux

Світлі піджаки будуть виграшно виглядати як зі світлим денімом, так і з темними речами. Він стане яскравим акцентом у вашому осінньому образі. До білого піджака варто підбирати невеликі аксесуари у вигляді міні-сумок, наприклад.

Модний піджак 2021 / instagram.com/kamenskux

Яскраві піджаки жовтого, зеленого, червоного, синього відтінків можна сміливо носити або зі штанами в тон, або з однотонними білими речами. Якщо ви хочете додати в образ ще більшої яскравості, то зверніть увагу на color-block (поєднання непоєднуваних кольорів, - УНІАН).

Модний піджак 2021 / instagram.com/kamenskux

Нагадаємо, раніше нардеп похвалилася в Раді сумочкою Gucci за 57 тисяч гривень.

Вас також можуть зацікавити новини: