Хіт сезону: названо найпопулярніші джинси 2023

Цього року в тренді прямі широкі джинси з необробленим низом. Розповідаємо, з чим їх можна носити.

Джинси - універсальна річ, яка повинна бути в гардеробі кожної людини. Сьогодні модельний ряд джинсів дуже широкий - є варіанти, як то кажуть, на різний смак і колір. 

Стилісти виділили серед усього розмаїття одну модель, яка в 2023 буде наймоднішою - це прямі широкі джинси з необробленим низом.

Який вигляд мають наймодніші джинси 2023

З чим носити наймодніші джинси 2023

Комбінувати такі джинси можна з різними речами. Наприклад, відмінно до них підійде укорочений топ. По-перше, він трохи витягує зріст, а по-друге, такий look буде мати жіночний і спокусливий вигляд.

Також стилісти кажуть, що жіночний вигляд має поєднання широких джинсів з топом і оversize-жакетом - створюється жіночний образ в офіційно-діловому стилі.

Сорочка і блуза - ще один варіант того, з чим можна комбінувати широкі джинси. Такий аутфіт буде більш універсальним і підійде, наприклад, для ділових зустрічей або на кожен день в офіс.

З чим не можна носити широкі джинси

Поєднання широких джинсів з в'язаними об'ємними светрами, світшоти, худі і водолазками не завжди вдале. Найчастіше образ виходить не дуже гармонійним і неправильним з точки зору пропорцій одягу.

Також варто відмовитися від корсетів. Хоча деякі стилісти стверджують, що це - поєднання, яке тільки набирає обертів, більшість впевнені в тому, що воно не приживеться.

Якщо говорити про взуття, то ідеально під такі штани підходять кросівки, кеди, туфлі чи босоніжки, але точно не чоботи чи черевики.

Нагадаємо, британська модель вийшла на червону доріжку у прозорій сукні без білизни.

Вас також можуть зацікавити новини: