Модна зачіска 2023 / скріншот Instagram

У будь-якому віці жінці хочеться мати красивий, молодий, елегантний і стильний вигляд. Тому пропонуємо вам розібратися, які стрижки в цьому році будуть на піку популярності і які з них мають ефект омолодження.

Піксі

На перший погляд вам може здатися, що це дуже смілива і екстремальна стрижка, проте вона одразу ж візуально відніме у вас років десять. Її суть полягає в тому, щоб на скронях і потилиці було максимально коротке волосся, а верхівка і пасма в області чола - довгими.

За допомогою зачіски піксі у вас візуально подовжиться шия, обличчя придбає більш красиві пропорції, а вилиці будуть більш помітними. Це ідеальний варіант для жінок після 50 років.

Відео дня
Модна зачіска 2023 / скріншот Instagram

Французький боб

Ви ж знаєте, що француженки завжди володіли тонким почуттям стилю. Саме вони є законодавицями моди. Тому ми сміливо можемо переймати їхній досвід і слідувати французьким мотивами. 

Все просто: зріз вашого волосся повинен бути на рівні між мочкою вуха і щелепою, а короткий чубчик додасть вашому образу грайливості. 

Модна зачіска 2023 / скріншот Instagram

Багатоликий боб

Є багато варіацій стрижки боб, проте обравши один з них ви будете мати дуже гармонійний вигляд. Його можна зробити коротким з пишною копицею на потилиці, подовженим, багатошаровим, асиметричним, з чубчиком і без нього.

Оберіть той варіант, який вам більше до душі. Стилісти запевняють, що ви не пошкодуєте про свій вибір ні на секунду, адже стрижка боб дозволить вам приховати всі вікові недоліки.

Модна зачіска 2023 / скріншот Instagram

Нагадаємо, як накрутити волосся самостійно.

Вас також можуть зацікавити новини: