Модель Лотті Томлінсон / фото instagram.com/lottietomlinson

У Лондоні відбулася прем'єра фільму "All of Those Voices". Її відвідали багато знаменитостей зі світовим ім'ям, серед яких - модель і візажист Лотті Томлінсон. На захід Лотті прийшла з бойфрендом - манекенником Льюїсом Бертоном.

На червоній доріжці Томлінсон вразила присутніх своїм дуже відвертим вбранням - вона обрала для виходу в світ чорну обтягуючу напівпрозору сукню. 

Дивлячись на цей look, можна відразу помітити, що на красуні немає нижньої білизни. 

Відео дня
Модель Лотті Томлінсон / фото instagram.com/lottietomlinson

У соцмережах шанувальники відзначили, що у Лотті чудова фігура, тому така сукня на ній має сексуальний вигляд і зовсім не вульгарна.

Модель Лотті Томлінсон / фото instagram.com/lottietomlinson

Свій запаморочливий образ модель доповнила туфлями кольору металік. Для прем'єри фільму "All of Those Voices" Лотті Томлінсон зробила ніжний макіяж і високу зачіску, зібравши волосся. З прикрас на ній були мінімалістичні сережки і підвіска.

Хто така Лотті Томлінсон

Томлінсон - 24-річна англійська модель і візажист, засновник компанії з виробництва автозасмаги Tanologist. Її брат - Луї Томлінсон - англійський співак і учасник музичного колективу "One Direction". 

З 2015 року Лотті реалізує себе як візажистка. Все почалося не без відомого брата, який допоміг дівчині влаштуватися - вона почала працювати візажистом групи "One Direction" під час їхніх турів і рекламних виступів.

Нагадаємо, відома американська актриса вийшла на червону доріжку в українській вишитій сукні.

Вас також можуть зацікавити новини: