Ідеї манікюру на різний смак: цікаві поєднання, які завжди будуть у тренді

Хитромудрі дизайни і художній розпис на нігтях відійшли у минуле, а замість них прийшло однотонне покриття, мінімалізм і лаконічні візерунки. Але місце для творчості залишилось — у підборі відтінків! Соковиті поєднання, максимальний контраст або ніжні переливи — обирайте варіант зі статті, який вам більше до вподоби, підбирайте лаки на EVA.UA і гайда творити!

Пастельна ніжність

Якщо ви прихильниця непомітного і максимально природного манікюру, але хочете трішки поекспериментувати, вам сподобається це рішення. Потрібно обрати 5 лаків різних відтінків, але однієї тональності. Це може бути рожева гама, бежево-молочна палітра або різноколірний варіант зі світлих відтінків жовтого, блакитного, рожевого, фіолетового та зеленого. Кожен ніготь однієї руки слід покрити іншим лаком, а зверху можна нанести матовий лак або топ з чорними цяточками для імітації перепелиного яйця.

Ідеї манікюру на різний смак: цікаві поєднання, які завжди будуть у тренді

Осінній затишок

Золотисто-рудий парк навіює особливо приємні емоції? Тоді відтворіть його красу у своєму манікюрі. Для цього поєднайте відтінки зеленого, рудого і жовтого, також можна додати трішки бежевого або багряного. Щоб чітко відтворити осінню гаму, можете взяти на вулиці барвистий листочок і підібрати лаки під нього. Важливо, щоб кольори були не надто яскравими, мали приглушений і теплий підтон.

Відео дня

Дівчина-весна

Коли вам більше до вподоби весна і пробудження природи, пошукайте натхнення у квітах. Їхнє забарвлення може підказати вам безліч цікавих кольорових рішень: салатовий і жовтий, зелений і рожевий, смарагдовий і фіолетовий з жовтими деталями. У цьому випадку можна експериментувати з насиченістю відтінків і обирати пастельні, темні або насичені яскраві барви. Щоб відтворити ідею, достатньо лише згадати, як виглядає улюблена квітка і звернути увагу на її головні відтінки.

Втілення елегантності

Якщо у вашому гардеробі переважають вишукані сукні, класичні піджаки та елегантні блузи, можете сміливо зупинятись на цій вічній класиці. Дует з молочного білого та золотого завжди виглядає дорого і виграшно. Щоб манікюр не виглядав вульгарно, дотримуйтесь стилю мінімалізму і додавайте якомога менше золотих деталей. Наприклад, це можуть бути маленькі цятки біля кутикули, пряма або вигнута лінія на одному з нігтів чи напівпрозорі блискітки біля вільного краю.

Ідеї манікюру на різний смак: цікаві поєднання, які завжди будуть у тренді

Колір любові

Червоні нігті — дуже яскравий, завжди актуальний і неймовірно стильний елемент образу. Раніше його часто поєднували з чорним або білим кольором, але у 2022 році такий манікюр може виглядати надто агресивно і різко. Натомість можна пом’якшити яскраво-червоний колір тілесним відтінком. Для цього слід обрати нейтральний бежевий лак, який збігається з кольором шкіри рук, або нанести напів прозору основу з тілесним підтоном, що лише злегка вирівнює тон нігтьової пластини. Щоб манікюр виглядав стильно, покрийте його матовим фінішем.

Мерехтлива ніч

Темні глибокі відтінки мають самодостатній вигляд і часто не потребують доповнення. Але якщо душа потребує експериментів або попереду святкова подія, можна зробити манікюр мерехтливим. Для цього поєднайте чорний, темно-синій, темно-зелений або темно-бордовий манікюр з блискітками будь-якого кольору. Щоб отримати більш стриманий варіант, візьміть лак з ніжним перламутровим переливом, а для яскравого дизайну надайте перевагу крупному глітеру.

Пам’ятайте, гармонійне відтінкове поєднання складається з 2-3 контрастних кольорів, в іншому випадку манікюр може виглядати неохайно і без смаку. Тож обирайте ті, які сподобались найбільше — і насолоджуйтесь виглядом своїх нігтів!