Френч - це класика / фото depositphotos.com

Ручки - візитна картка кожної жінки, тому вони повинні бути доглянутими і привабливими, особливо після 40, коли шкіра стає більш грубою і сухою. Щоб візуально омолодити ручки, неіл-майстри рекомендують використовувати кілька гель-лаків, які точно врятують ситуацію.

УНІАН розповідає, який колір лаку для нігтів робить руки молодшими.

Який колір нігтів освітлює руки - 6 найкращих варіантів

Якщо вам за 40, то все ж варто забути про яскраві відтінки, які будуть привертати зайву увагу. Краще зупинитися на більш світлих відтінках, які додадуть вашим ручкам жіночності.

Відео дня
  • Нюдовий

Нюдовий - найкращий антивіковий манікюр. З його допомогою ручки можна зробити не тільки ніжними і доглянутими, але і неймовірно стильними. Більш того, якщо ви не знали, який колір нігтів освітлює руки, то ми відкриваємо перед вами всі карти. Так-так, світлий відтінок гель-лаку ідеально впорається з цим завданням.

  • Молочний

А ви знали, який колір лаку робить руки білішими? Якщо так, то ви добре усвідомлені у всіх б'юті-тенденціях. А якщо ні, то знайте, що це молочний. Крім того, можна використовувати цей колір лаку після 40, тому що він має гармонійний вигляд на вікових ручках і робить їх більш привабливими.

  • Бордовий

Всі жінки регулярно освіжають свій манікюр і кожен раз стоїть одне і те ж питання: "Яким гель-лаком покрити нігті?" Не хочете нюдові відтінки? Тоді вибирайте бордо. З його допомогою можна зробити омолоджуючий манікюр, особливо якщо додати на ручку прикрасу - каблучку або браслетик. Однак враховуйте, що під бордо більше підходить золото. 

Бордовий - єдиний темний гель-лак, який омолоджує руки / фото ua.depositphotos.com
  • Пастельний рожевий

Ми вже поговорили про те, який колір лаку молодить руки, а тепер давайте розглянемо варіант покриття, який зробить ваші ручки більш ніжними і витонченими. Пастельний рожевий в тренді не тільки зараз. Раніше він також був популярним, тому що демонстрував всю жіночу натуру - він акуратно лягає на нігтики і робить настрій більш романтичним.

Світло-рожевий гель-лак зробить ваші ручки ніжнішими / фото ua.depositphotos.com
  • Френч

Ще один манікюр після 40 - френч. По-перше, це класика. По-друге, він візуально подовжує нігтики, навіть якщо ви спиляєте їх під пучку. Не забувайте і про акуратний манікюр, бо необрізана кутикула може все зіпсувати.

Френч можна робити не тільки в класичному варіанті / фото ua.depositphotos.com
  • Блакитний

Манікюр 2023 для жінок після 40 - світло-блакитне покриття. Цей гель-лак, як і пастельний рожевий, прикрасить ваші ручки і ідеально доповнить будь-який образ.

Блакитний колір омолодить ваші ручки / фото ua.depositphotos.com

Прислухаючись до цих б'юті-рекомендацій, ви зможете не тільки візуально омолодити свої ручки, але і підняти собі настрій, як мінімум, на два-три тижні.

Вас також можуть зацікавити новини: