Стилісти порадили, які стрижки зараз в моді / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Складно знайти жінку, яка не хоче виглядати свіжо і молодо, навіть якщо їй давно виповнилося 50 або 60 років. Цифра в паспорті - не привід не доглядати за собою, тому дуже важливо знати, які модні стрижки для жінок після 60 років допоможуть вам "скинути" кілька десятків років.

Модні стрижки 2024 для жінок за 60 - ТОП вдалих ідей

Красиві стрижки для жінок 60-70 років важливо вибирати, відштовхуючись від власного фототипу, а також способу життя і стану волосся. Ми зібрали кілька варіантів самих різних стрижок, з яких кожна жінка знайде відповідний для себе образ.

  • Каре
Стрижки для жінок 65 років і старше / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Якщо ви шукаєте короткі стрижки для жінок, які підійдуть для будь-якого типу волосся і обличчя, то каре - ідеальний варіант. Воно може бути рівним, асиметричним, з філірованнимі кінчиками, з чубчиком або без - про ці нюанси краще порадитися зі стилістом, але такий тип стрижки точно омолодить вас.

Відео дня
  • Піксі
Стрижки для жінок 55-60 років / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Такі стрижки для літніх жінок - не потребують укладання - дуже популярні серед тих дам, у яких немає часу або бажання годинами стояти біля дзеркала з феном і гребінцем в руках. Піксі теж може бути з чубчиком або без, для різної форми обличчя і стану волосся, але в цілому - це ідеальний варіант стрижки без укладання.

  • Каскад
Омолоджуючі стрижки для жінок за 50 / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Самий практичний і модний варіант стрижки для жінок 50 років з тонким волоссям, який можна зробити на будь-яку довжину. До речі, перукарі рекомендують робити укладку на каскад, але якщо ви їх не послухаєтеся, нічого страшного не станеться. Завдяки певній технології укорочення волосся і надання їм форми, навіть без укладання на вашій голові буде легкий об'єм і гарна зачіска.

  • Подовжене каре
Модні стрижки для жінок після 60 років / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Це варіант стрижки для жінок 60-70 років, у яких дійсно тонке волосся - за допомогою подовженого каре можна візуально трохи збільшити об'єм локонів і витягнути овал обличчя. Звичайно, таку стрижку бажано укладати, тоді вона буде виглядати чудово.

Вас також можуть зацікавити новини: