Названо стильний відтінок для манікюру / Фото - instagram

Стилісти розповіли про те, яка мода в 2023 році буде на манікюр. Експерти кажуть, що тренди цього року - це натуральність, простота, мінімалізм.

Ще з 2022 року відомо, що в нейлс-індустрії почали поступово відходити від яскравих відтінків і творів мистецтва на нігтях. Тепер все більше популярність набирає однотонне покриття, наближене до натуральних відтінків. 

Цього року експерти радять радикально відмовитися від будь-яких наклейок, візерунків, штампів тощо. Якщо хочеться щось зобразити, краще віддати перевагу мінімалістичним чітким лініям. 

Відео дня

Розповідаємо, які кольори і відтінки будуть в тренді в цьому сезоні. 

Молочний відтінок

Це свіжий і холодний відтінок. Він відповідає діловому етикету, універсально підходить під будь-який образ.

Можна зробити як однотонне покриття, так і доповнити його мінімалістичними прикрасами: стразами, смужками, асиметричними геометричними фігурами.

Молочний відтінок / Фото - instagram

Фіолетовий колір

Яскравий фіолетовий - це те, що буде в тренді в 2023, особливо в теплу пору року. Робити його можна як глянцевим, так і матовим. 

Найбільш вдало він поєднується з жовтим, чорним, білим, коричневим та золотим. Слід зазначити, що всі відтінки потрібно комбінувати так, щоб вони не були поруч у палітрі. Тобто, наприклад, рожевий чи червоний навряд матиме хороший вигляд разом із фіолетовим.

Фіолетовий колір / Фото-instagram

Темно-синій колір

Такий глибокий і насичений колір ще в 2022 році полюбився модницям. Найкращий вигляд він має самостійно в глянсовому відтінку. Можна також міксувати глянець і матове покриття. 

Його можна сміливо комбінувати з білим, коричневим, золотим, рожевим чи навіть червоним.

Темно-синій колір / Фото - instagram

Світлий оливковий

Спокійний нюдовый відтінок, який підійде всім, хто не любить кольори з палітри "вирви око". Його плюс у тому, що він поєднується практично з будь-яким базовим кольором: бежевим, білим, коричневим.

Також він пасує до будь-якого одягу, тому його можна використовувати навіть тим, хто дотримується суворого ділового етикету.

Світлий оливковий / Фото-instagram

Нагадаємо, названо трендові прикраси на 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: