Манікюр 2024, який приваблює фінанси / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Дивно, але факт - якщо нафарбувати нігті певним кольором лаку, то шанс фінансового успіху зростає в рази. Дівчата, які знають цей секрет, отримують більше грошей, ніж всі інші. Будьте серед них - запам'ятайте, який манікюр навесні 2024 року "притягує" купюри.

Манікюр на короткі нігті - найбільш "грошові" відтінки

Вишуканий манікюр на короткі нігті може стати не тільки приводом для захоплення оточення, а й надійним помічником у сфері заробітку. Фен-шуй "працює, як годинник" - вибирайте один із цих кольорів і насолоджуйтеся несподіваними шансами долі.

Ніжний манікюр із блискітками

Відео дня
Манікюр із блискучими елементами / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Манікюр на короткі нігті, вкриті прозорою, рожевою або молочною базою, має обов'язково бути з блискітками або фольгою. Будь-які блискучі матеріали активуватимуть фінансові потоки, тому ніжний манікюр на короткі нігті стане ще й "магнітом" для грошей.

Червоний манікюр

Манікюр у яскравих червоних відтінках / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Безумовно модний красивий манікюр, який не виходить із трендів уже дуже довгий час. Особливо вдалим такий колір буде для Левів, Стрільців і Овнів, оскільки червоний - колір їхньої стихії Вогню.

Зелений манікюр

Гарний манікюр зеленого кольору / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

У рік Зеленого Дерев'яного Дракона ви просто зобов'язані зробити яскравий манікюр у зелених відтінках, щоб задобрити символ року. Якщо у вас це вийде, то Дракон дасть вам усі шанси на успіх, особливо в матеріальній сфері. Головне - не переборщити і не використовувати багато додаткових прикрас для нігтів.

Синій або блакитний манікюр

Яркий маникюр украсит ваши ручки / коллаж УНИАН, фото ua.depositphotos.com

Такий ніжний манікюр шикарно виглядатиме і на коротких, і на довгих нігтях. Особливо добре підійде дівчатам, рік народження яких закінчується на 4 або 5 (це означає, що їм допомагає стихія Дерева). Спробуйте також використовувати матовий топ, щоб посилити ефект.

Жовтий манікюр

До кінця квітня цей колір 'притягує' гроші: нафарбуйте - не пошкодуєте

Не вигадано ще красивого манікюру, який не можна поліпшити - так це працює і у випадку з жовтим кольором. Езотерики кажуть, що якщо ви виділите середній палець і пофарбуєте його саме в жовтий відтінок, то багатство і несподівані, але корисні знайомства не змусять на себе чекати.

Вас також можуть зацікавити новини: