Ідеї для манікюру на День Закоханих / фото інстаграм

Наближається День святого Валентина. Тому час подбати не лише про подарунки своїм коханим, але й про святковий манікюр. Звичайно, в такому нейл-арті будуть переважати червоні кольори. Проте, як можна по-різному комбінувати цей колір та вигадати цікаві дизайни на нігтях - дивіться далі. 

Манікюр у стилі "хрестиків-нуликів"

Скріншот інстаграм 

Для поціновувачок однотоних покриттів майстри пропонують нанести червоний лак, а хоча б один ніготь зробити зі світковим візерунком. Наприклад, можна намалювати знайому з дитинства гру "Хрестики-нулики", де замість нуликів поставити сердечка, які, звичайно, перемагають. Це буде яскравим акцентом на нігтях та оригінальним рішенням для святкового манікюру. 

Манікюр у стилі романтичних карт

Скріншот інстаграм

Якщо ви готові зробити більше святкових акцентів на нігтях, то спеціалісти пропонують ідею з романтичними картами. На білому фоні можна зобразити карти з серцями, які зазвичай під час справжньої гри називають чирва (червона масть у в гральній колоді). Це можуть бути як вказівний та середній палець, так і інші пальці. За бажанням, можна зробити ще дизайн у стилі френч з червоною смужкою зверху. 

Відео дня

Манікюр в стилі графіті 

Скріншот інстаграм

Для більш смілих дівчат, майстри манікюру пропонують стиль графіті. На нігтях можна зробити різні червоно-білі написи, немов вони намальовані на стіні. Варто використовувати слова Amor, Love, Кохання або інші, які пов'язані у вас з цим почуттям. 

Манікюр в стилі полуничка з серцем

Скріншот інстаграм

Цей дизайн манікюру вражає своєю яскравістю та романтичністю. Майстри пропонують обрати для всіх пальців насичений червоний лак під основу та зверху прикрасити маленькими світлими краплинками з об'ємним одним сердечком посередині. 

Манікюр в стилі класика, але не зовсім

Скріншот інстаграм

Якщо ви все ж не любите червоний та віддаєте перевагу класичному френчу, то і для вас є святковий варіант. Спеціалісти пропонують зробити звичну білу смужку зверху, проте доповнити її сріблястим сердечком. Такий акцент також зробить романтичне доповнення до вашого манікюру. 

Раніше УНІАН писав про наймодніший манікюр цієї зими. 

Вас також можуть зацікавити новини: