Манікюр на весну 2022 / фото ua.depositphotos.com

Через кілька тижнів настане весна, тому вже пора поступово переходити з зимових варіантів манікюру на щось більш свіже і яскраве. УНІАН приготував для вас добірку з 10 ідей для манікюру, які будуть актуальні в майбутньому сезоні. 

Благородний синій

Синій манікюр / фото ua.depositphotos.com

Глибокий синій колір практично ніколи не виходить з моди, так як він ідеально підходить під практично будь-який образ, доповнює як холодні, так і теплі тони. Навесні 2022 року в манікюрі буде особливо актуально не тільки насичено синє покриття, але і Волошкове або блакитне колірне рішення. Це пояснюється ще й тим, що 2022 рік – це рік блакитного тигра, тому синій і його відтінки будуть особливо популярними і придатними.

Відтінки золота

Золотий манікюр на весну 2022 / фото ua.depositphotos.com

Багато модниць вважають, що золотий колір на нігтях - на любителя, і може бути не завжди доречним рішенням. І саме цієї весни варто звернути увагу на Золотий колір, вибираючи собі дизайн нігтів. 

Відео дня

За інформацією Інституту кольору Pantone, в 2022 році повинні панувати відтінки, що приносять нам радість. Після холодної зими золото буде ідеальним рішенням. Також стилісти радять звернути увагу на жовті, бронзові, світло-помаранчеві відтінки, адже вони завжди виглядають елегантно і багато. 

Жовтий

Манікюр з домінуючим жовтим кольором / фото ua.depositphotos.com

Жовтий колір-це колір свіжості. Він символізує в тому числі і свіжість після зими. Психологи відзначають, що наявність жовтих елементів гардероба або аксесуарів сприятливо впливає на настрій людини, тому зустріти весну з жовтим манікюром - це буде сучасне і стильне рішення в 2022.

Кольоровий френч

Кольоровий френч / фото ua.depositphotos.com

Правду говорять про те, що нове - це добре забуте старе. Френч-це нехай і вічно актуальна класика, але все ж багатьом приїдається. Чому б не розбавити звичний французький манікюр весняними відтінками? Тим більше, в 2022 році в сезоні весна-літо це буде в тренді. Цікавим рішенням буде комбінація жовтого з іншими весняними відтінками. 

Флористичні мотиви

Манікюр з флористичними елементами на весну 2022 / фото ua.depositphotos.com

Весна - це час, коли природа оживає і розквітає, тому флористичні мотиви на нігтях стануть стильним і доречним рішенням. 

Стильна геометрія

Манікюр з геометричними формами / фото ua.depositphotos.com

Вже кілька сезонів з моди не виходять рівні лінії, геометричні фігури і абстракції. Сезон весна 2022-не виняток. Якщо хочете здаватися стильною і сучасною, то ось вам кілька ідей для такого манікюру.

Манікюр з геометричними формами / фото ua.depositphotos.com
Манікюр з геометричними формами / фото ua.depositphotos.com

Монохромний

Монохромний дизайн / фото ua.depositphotos.com

Якщо Золотий для вас - занадто яскравий, а френч - занадто простий, то можна вибрати щось середнє. У такому дизайні всі нігті фарбують різними відтінками одного кольору з плавним переходом між відтінками. Дуже актуальний дизайн для цього року. Головне-вдало підібрати кольори. Можна використовувати сірий і відтінки, а можна взяти щось більш свіже. Наприклад, жовтий, блакитний або бежевий з відтінками. 

Блискучі нотки

Блискучий манікюр / фото ua.depositphotos.com

Звичайно, блиск і салюти - це атрибутика новорічних свят, проте навесні 2022 також не варто забувати про те, що можна бути яскравою. Пропонуємо розглянути варіанти дизайнів нігтів з глітером і сяючою втіркой. До слова, в даному ключі можна використовувати ще один безсумнівний тренд 2022 року - це світловідбиваюче покриття на нігтях. 

Блискітки на одному нігті

Блискітки на одному нігті / фото ua.depositphotos.com

Такий варіант також можна вважати класичним, проте в цьому сезоні він буде популярний за рахунок правильного підбору кольору - можна використовувати блакитний, синій, зелений або коричневий, один ніготь в тон виділити блискітками. Даний дизайн буде виглядати елегантно і стильно під будь-який ваш образ. 

Матовий манікюр

Матовий манікюр / фото ua.depositphotos.com

Матовий манікюр завжди виглядає цікаво. Ви можете вибрати будь-який вподобаний колір, адже доповнивши його квітковим візерунком, і зробивши матове покриття, це буде виглядати стильно.

Вас також можуть зацікавити новини: