Ніжний манікюр на весну 2023 / depositphotos.com

Навесні особливо хочеться ніжності, тому традиційні темні зимові відтінки змінюють пастельні тони. Вони багатьом подобаються, бо добре поєднуються між собою, а ще виглядають і ошатно, і стримано. Ми зібрали 5 ідей манікюру для весняного настрою.

Раніше ми розповідали, який яскравий манікюр на весну 2023 можна зробити.

Небесно-блакитний манікюр

Небесно-блакитний манікюр 2023 / depositphotos.com

Навесні небо особливо красиве - блакитне і чисте. Так і хочеться шматочок цих небес. Манікюр в пастельних блакитних тонах, простий на перший погляд, виглядає дуже ніжно і елегантно водночас. 

Відео дня

Лавандовий манікюр

Лавандовий манікюр 2023 / depositphotos.com

Лаванда - це вже сама ніжність. Такий манікюр цікавий та стильний. Благородний відтінок буде добре виглядати як на коротких, так і на довгих нігтях.

Манікюр в пастельному міксі

Манікюр 2023 в пастельному міксі / depositphotos.com

Якщо один відтінок здається вам занадто нудним - візьміть три. Зробіть мікс з пастельної палітри, наприклад, ніжно-рожевий, ніжно-блакитний і білий. Виходить дуже ошатно. Комбінації кольорів можуть бути різними - головне вибирати відтінки, які поєднуються між собою. 

Квітковий манікюр

Квітковий манікюр 2023 / depositphotos.com

Найвесняніший дизайн - це, звичайно, квіти в ніжній палітрі. Бузок, півонії, тюльпани - можна вибрати будь-які. Тут тільки важливо не переборщити: досить буде покрити квітами тільки один ніготь або зробити квітковий френч. 

Манікюр з метеликами і сонечками

Манікюр 2023 з метеликами і сонечками / depositphotos.com

Хочете чогось цікавішого - "посадіть" на один ніготь метелика в синьому або блакитному, або акуратне сонечко. Вони добре виглядають як з френчем в тон, так і в поєднанні з пастельними тонами. Нехай створюють вам настрій.

Вас також можуть зацікавити новини: