Манікюр / instagram.com/kotenko_studio

Напевно, не одна дівчина задавалася питанням "Який манікюр робить руки молодше?" Сьогодні пропонуємо вам дізнатися, які відтінки лаку роблять руки візуально красивішими, який колір лаку робить пальці тоншими і який колір лаку освітлює шкіру рук.

Омолоджуючий манікюр

Не секрет, що добре підібраний колір лаку саме під ваш кольоротип шкіри, може дуже навіть виграшно виглядати на ручках, навіть якщо вам вже за 60. Варто відзначити, що майстри манікюру в один голос кричать, що жінкам у віці краще робити френч або покривати нігті нюдовими відтінками. Так ваші ручки будуть візуально красивішими з ефектом омолодження.

Манікюр / instagram.com/kotenko_studio
Манікюр / instagram.com/bagabieva_nails

Який колір лаку молодить руки: манікюр для жінок за 60

Руки будуть виглядати молодшими, якщо нанести на нігті пастельний рожевий або блакитний лак для нігтів. М'ятний і бірюзовий - безпрограшні відтінки гель-лаку. Від них віє морським бризом, легкістю і свіжістю, властивою юності.

Відео дня

А ось темні відтінки мають зворотний ефект - вони старять ручки. 

Манікюр / instagram.com/kotenko_studio
Манікюр / instagram.com/anna_nails__master

Який колір лаку освітлює шкіру рук

Якщо ви хочете підкреслити свою смуглість, то вам категорично не можна використовувати такі відтінки лаків як червоний, кораловий, вишневий, золотий, хакі, помаранчевий і жовтий. А якщо вам потрібно освітлити шкіру рук, тоді сміливо можете наносити ці кольори на нігтики.

Манікюр / instagram.com/svetlana_svetyli
Манікюр / instagram.com/_nails_alexandra_krd

Який колір лаку робить пальці тоншими

Тут теж все залежить від вашого кольоротипу шкіри. Якщо ви сама по собі смаглява, то потрібно підбирати такі ж відтінки лаку. Наприклад, шоколадний або темний беж.

Манікюр / instagram.com/antoniya_nails

А якщо ви біла, як сметана, то краще віддати перевагу білому або нюду.

Манікюр / instagram.com/imma.nail

Вас також можуть зацікавити новини: