Названо наймодніший одяг на весну 2023 / фото - instagram

Весна вже зовсім скоро, тому час задуматися про гардероб на цей прекрасний сезон. Стилісти розповіли про те, що буде в моді в найближчі три місяці. 

Відео дня

Одяг в горошок

Принт в горошок - безумовний тренд майбутнього сезону. З таким малюнком можна обирати як одяг, так і аксесуари. Однак з'єднувати їх між собою слід дуже акуратно:

  • у підсумковому варіанті образу повинна бути тільки одна річ в горошок;
  • горошок може бути будь-якого розміру і будь-якого забарвлення;
  • за умови використання такого принта в своєму образі, інші елементи одягу повинні бути однотонними. 

При дотриманні цих правил будь-яка буде мати чудовий вигляд!

Одяг в горошок / фото - instagram

Прозорі вставки в одязі

Ще один тренд - це прозора тканина в образі (органза). Цієї весни органза у вбранні буде не вульгарною, а стильною. Стилісти кажуть, що в моді як одяг з елементами органзи, так і вбрання, яке повністю складається з цієї прозорої тканини. 

Стильний одяг з органзи / фото - instagram

Світлий денім

Джинс повертається в моду в світлому відтінку. Це ідеальний одяг на кожен день, для прогулянок прекрасними весняними вечорами, для подорожі і так далі. Список місць, куди можна одягатися в денім - нескінченний. Поєднувати його можна з чим завгодно - тут немає чітких обмежень або безлічі правил. 

Денім повертається в моду / фото - instagram

Одяг з вирізом

Йдеться про сукню, сорочку, блузку, светр. Чим епатажніше наряд, тим краще. Виріз може бути в області декольте, на талії, на плечах, нижче стегон. Стилісти кажуть, що, як правило, виріз добре пасує до базових речей спокійних відтінків, як в прикладі на фото. 

Одяг з вирізом / фото - instagram
Одяг з вирізом / фото - instagram

Пишна спідниця

Любительки суконь і спідниць "як у принцес" радіють. Цієї весни їхній "казковий" стиль вривається в моду і підкорює серця всіх, хто хоче бути в тренді. 

Фатиновая або будь-яка інша спідниця, що додає об'єму в стегнах, добре поєднується з базовим топом або мініатюрної блузкою. Піджаки або об'ємний верх краще не носити в такому поєднанні, оскільки псується силует.

Пишна спідниця / фото - instagram
Пишна спідниця / фото - instagram

Нагадаємо, як мати стильний вигляд в недорогому одязі.

Вас також можуть зацікавити новини: