Модні жіночі купальники 2021 / фото ua.depositphotos.com

З приходом літа починається пляжний сезон, а дівчата вперше за рік дістають купальники з шафи. Деякі актуальні минулого року моделі купальників вже не мають попит в цьому році. Якщо ви ще не вибрали собі костюм для плавання в цьому сезоні - УНІАН підкаже вам, на які купальники варто звернути увагу.

Купальники з фігурними вирізами

Модні купальники 2021 / фото pinterest.com

Купальники з вирізами різних форм - чудовий вибір у 2021 році. Виріз в потрібному місці може вигідно підкреслити фігуру. Особливо модними в цьому сезоні вважаються купальники з несиметричними і багатошаровими вирізами.

Цілісні купальники з глибоким вирізом

Модні купальники з вирізом / фото pinterest.com

Любителькам суцільних купальників слід звернути увагу на моделі з глибоким вирізом на грудях. Особливо виграшно такий купальник виглядає в поєднанні з вертикальними лініями. Такий костюм візуально робить фігуру більш витягнутою.

Відео дня

Купальник з високою талією

Купальники з високою талією / фото pinterest.com

Висока талія в купальнику нагадує нам про стиль ретро, який дуже затребуваний в цьому році. Така модель може бути як простою і однотонною, так і з різноманітними ремінцями і вирізами. Висока талія - це комфортно, практично і дуже стильно.

Спортивні купальники

Спортивний купальник / фото pinterest.com

Спортивні пляжні костюми - один із трендів цього сезону. Така модель безумовно сподобається дівчатам, які віддають перевагу активному морському відпочинку. У них дуже зручно пірнати, грати в пляжний волейбол і стрибати у воду. У спортивних купальниках тренд на комфорт поєднується з сексуальністю.

Купальник на одне плече

Купальник на одне плече / фото Zara

Багато світових брендів в цьому сезоні представили моделі купальників на одне плече. Це виглядає одночасно елегантно і сексуально. Такий купальник може бути як роздільним, так і суцільним. Модні моделі на одне плече доповнюють бахромою, воланами або яскравими візерунками.

Неоновий купальник

Модні неонові купальники 2021 / фото pinterest.com

З усіх кольорів і візерунків наймоднішими у 2021 році вважаються неонові купальники. Не бійтеся експериментувати і надягати купальники яскравого оранжевого, бірюзового, жовтого, яскраво-рожевого кольорів. Неоновий купальник добре підкреслює засмагу і виділяє дівчину в натовпі на пляжі.

Вам також може бути цікаво: