Зачіска на літо 2022 / instagram.com/renessanshall

Зачіска - це невід'ємний атрибут повноцінного образу. Яку зачіску зробити цього літа, щоб виглядати на всі сто - читайте в матеріалі УНІАН.

Ефект мокрого волосся

Ця зачіска підійде для вечірнього образу. Для повсякденних виходів краще підібрати інший варіант. Ефект мокрого волосся робиться за допомогою гелю. Вам потрібно помити волосся, злегка його висушити і нанести гель.

Зачіска на літо 2022 / instagram.com/innashikhova

Низький хвіст

Перед тим як робити низький хвіст, зробіть проділ. Потім виділіть одне пасмо знизу і обмотайте нею хвіст. Після цього закріпіть зачіску невидимкою.

Відео дня
Зачіска на літо 2022 / instagram.com/photozveginceva

Героїновий шик

Раніше в тренді були голлівудські хвилі, зараз же на піку популярності легкі, або як їх ще називають - героїновий шик. Для такої зачіски можна використовувати, наприклад, спеціальні фени з різними насадками. Якщо вам потрібен більш легкий варіант, тоді скористайтеся плойкою.

Зачіска на літо 2022 / instagram.com/aliask.me

Високий пучок

З такою зачіскою вам точно не буде жарко. Високий пучок робиться дуже просто. А якщо ви дістанете кілька прядок, щоб додати образу недбалості, то будете зіркою.

Зачіска на літо 2022 / instagram.com/katerinochka13_mua

Косичка 

Цей варіант підійде більше тим дівчатам, які хочуть виглядати більш молодіжно. Зробіть кілька афрокосичок і насолоджуйтеся образом.

Зачіска на літо 2022 / instagram.com/son_beautybar

Вас також можуть зацікавити новини: