Модний макіяж у вересні / фото ua.depositphotos.com

Вже скоро осінь змінить літо на календарі і принесе з собою нові сезонні тренди краси. Модний макіяж дозволить вам проявити свій креатив і самобутність, підніме настрій і подарує впевненість у своїй красі. 6 наймодніших вересня ідей назвав УНІАН.

Помаранчева помада

Модна помаранчева помада 2022/ фото ua.depositphotos.com

Помаранчева помада - головний тренд вересня. Цей модний колір виділить вас з натовпу і створить осінній настрій. Помада помаранчевих кольорів більше підійде жінкам з "теплим" кольоротипом і темними очима. Зверніть увагу, що така помада підкреслює недоліки шкіри, тому макіяж також варто нанести на щоки.

Тіні "осінніх" кольорів

Модні тіні 2022 / фото ua.depositphotos.com

Любителькам тіней стилісти рекомендують використовувати відтінки осінніх кольорів у вечірньому і святковому макіяжі. Це помаранчевий, жовтий, червоний, бордовий. Якщо ви побоюєтеся наносити такі яскраві кольори, зверніться до більш традиційних коричневих і бежевих відтінків.

Відео дня

Нюдовий макіяж

Нюдовий макіяж 2022/ фото ua.depositphotos.com
Модний нюдовий макіяж 2022/ фото ua.depositphotos.com

Натуральність, мінімалізм і скромність - риси, які будуть в моді вічно. Саме тому у вересні рекомендується звернутися до макіяжу в нюдовом стилі. Так називають макіяж, який виглядає так, ніби ви зовсім не користувалися косметикою. У такому макіяжі використовують мінімум косметики натуральних кольорів, приховуючи в основному недоліки і нерівності шкіри.

Білі стрілки

Модні стрілки 2022/ фото ua.depositphotos.com

Підводка для очей завжди була і залишається одним з головних трендів макіяжу. У вересні стилісти пропонують по-новому поглянути на стрілки і зробити їх в білому кольорі. Трендова ідея вересня: підвести очі білої рідклю підведкою і підфарбувати вії, а решту обличчя залишити недоторканою.

Акцент на віях

Модний макіяж вій 2022/ фото ua.depositphotos.com

У вересні 2022 року дуже модним буде акцент на вії. Сміливо експериментуйте з відтінками і текстурами туші, і ви ви завжди будете в моді. Вересень - вдалий місяць для того, щоб зробити собі накладні вії.

Грайливий рум'янець

Модний рум'янець 2022 / фото ua.depositphotos.com

Рум'янець згладжує нерівності шкіри і надає їй молодий і свіжий вигляд. Пара мазків рум'янами по щоці - і вам знову 16 років. У вересні рум'яна рекомендується наносити не тільки на лінію скул. Модний рум'янець наносять м'якими лініями на всю площу щоки. При цьому відтінок рум'ян повинен лише незначно відрізнятися від кольору шкіри.

Вас також можуть зацікавити новини: