Модний манікюр 2020 /фото pinterest.com

Техніка манікюру "котяче око" аж ніяк не нова. Майстрам вона відома вже багато років. Сезон осінь-зима 2020-2021 приніс моду на цей манікюр. Ця техніка приваблює своєю універсальністю, багатофункціональністю і великою кількістю варіантів дизайну.

Що таке "котяче око"

pinterest.com

Манікюр "котяче око" виконується за допомогою впливу магніту на гель-лак з вмістом магнітних мікрочастинок. В результаті виходить гарний перелив, що нагадує котячу зіницю. Техніка "котячого ока" приваблює своїм загадковим блиском і сяйвом як у дорогоцінного каменю.

Як зробити "котячий манікюр" вдома

pinterest.com

Підготуйте нігті до нанесення лаку. Для цього очистіть нігтьову пластину від кутикули, обробіть пилкою і знежирте поверхню. Покрийте нігті базою і обсушіть в УФ-лампі протягом пари секунд. Повільно і акуратно нанесіть на нігті спеціальний магнітний гель-лак. Для більш насиченого кольору нанесіть його в кілька шарів.

Відео дня
pinterest.com

Відразу після нанесення лаку піднесіть до кожного нігтя сильний магніт на відстань приблизно 5 мм від нігтя для утворення красивого відблиску. Після цього висушіть нігті в УФ-лампі і нанесіть безбарвний топ, а потім знову підсушіть. Манікюр в стилі "котяче око" готовий.

fashionhot

Але ви також можете додатково прикрасити манікюр стразами, малюнками та іншими техніками. Ще один модний варіант - зробити в техніці "котячого ока" лише кілька нігтів, а інші покрити матовим лаком. 

Ідеї для манікюру "котяче око"

nail-trend.ru

Манікюр в стилі "котяче око" набагато краще виглядає в темних відтінках. Використовуйте гель-лак чорного, коричневого, бордового, смарагдового, синього кольорів. Світлі відтінки в цій техніці виглядають не так ефектно, оскільки ефект переливу кольорів на них мало помітний.

fashionhot

Хорошим доповненням до "котячого манікюру" стануть стрази і блискітки, вкраплення, візерунки, акриловий пил, абстракції, камені і градієнтні переходи. Дизайн нігтів в стилі "котяче око" обмежується лише вашими уподобаннями і фантазією.

womans.ru

При цьому дуже важливо не переборщити з прикрасами і декором. Інакше ваші нігті будуть виглядати занадто "навантажено" і без смаку. Найоптимальніший варіант - додати прикраси тільки на безіменний і вказівний пальці.

Поради для манікюру " котяче око"

fashionhot
  • Завжди виконуйте прибирання, готування і прання вдома в захисних рукавичках. Акуратно поводьтеся з гострими предметами, щоб не пошкодити ваш манікюр.
  • Щоб ефект красивого переливу був максимально мальовничим, використовуйте чорну або темну базу під лак.
  • Перед нанесенням гель-лаку добре струсіть пляшечку з лаком. Тоді магнітні частинки рівномірно розподіляться по всій ємності.
  • Для створення різних візерунків на лаку скористайтеся магнітною ручкою для манікюру. Вона коштує зовсім недорого і дозволяє зробити будь-який візерунок на ваш смак.
  • Дизайн нігтів буде акуратним, якщо завжди тримати магніт в одному положенні і під одним кутом. Візерунки на різних руках повинні дзеркально відбиватися.

Читайте також інші новини про моду і красу: