Модний осінній манікюр 2021 / фото pinterest.com

Осінь 2021 року приносить з собою не тільки зміну погоди, але і нові тренди і тенденції в манікюрі. Осінній манікюр цього року пропонує вам широкий вибір форм, кольорів і візерунків. У цьому сезоні немає чітких заборон. Однак мода на довгі нігті, яскраві кольори і абстрактні візерунки поступово відходить. Зараз в тренді натуральність, елегантність і жіночність.

Довжина і форма нігтів 

Осінній манікюр 2021 не забороняє довгі гострі нігтики. Однак головним трендом сезону є коротка довжина і форми "мигдаль" і "балерина". Вільний край нігтя повинен становити не більше 0.5 мм. Така довжина виглядає елегантно і практично і забезпечить комфорт.

Тренди осіннього манікюру / фото pinterest.com

Матовий мінімалізм

Мінімалізм - це головний тренд нинішньої осені. Восени 2021 в моді однотонні нігті, невеликі акуратні візерунки, неяскраві кольори. Головним трендом в манікюрі зараз є матове покриття нігтів. Модним також вважається класичний френч.

Відео дня
Тренди осені 2021-матовий лак / фото women-tusovka.ru

Якщо вам до смаку більш яскравий і різноманітний манікюр, використовуйте поєднання матового лаку з хромованими і золотими вставками, колірними переливами, акриловим ліпленням, глянцевими смугами. Поєднання різних фактур зараз вважається неймовірно стильним.

Матовий манікюр з різними текстурами / фото all-fashion.info

Колірна палітра осіннього манікюру

Осінь 2021 пропонує дуже широкий вибір кольорів для манікюру. У моді зараз чорні, гірчичні, рожеві, смарагдові кольори. Хорошим вибором будуть традиційні кольори осені - жовтий, помаранчевий, бордовий, червоний, бежевий. Дуже трендовий зараз синій - це символ всього 2021 року. Модними також вважаються відтінки білого і сірого.

Осінні кольори в манікюрі 2021 / фото pinterest.com
Синій колір зараз в моді / фото pinterest.com

Модні візерунки і принти цього сезону

Цієї осені в тренді рослинні, квіткові візерунки, зображення листя і гілок. Велику популярність отримали геометричні візерунки - трикутники, лінії, плями, кристали.

Рослинний візерунок для манікюру / фото 1001sovety.ru

Що стосується технік манікюру і різних прикрас, в моді зараз стрази, золоте обведення, гліттер, покриття шиммером, металік, фольгування. Тренди манікюру практично не обмежують вашу фантазію. 

pinterest.com
Кракелюр фольгою на нігтях / фото pinterest.com

Вельми популярними є місячний і нюдовий манікюр, монохром, подвійний френч. 

Читайте інші статті про моду і красу: