Шкіра і денім-тренди весни 2023 / фото instagram

Модні спідниці на весну 2023 року приємно дивують своєю різноманітністю. У цьому сезоні кожна модниця зможе знайти для себе спідницю, адже варіантів дійсно багато. Основний тренд 2023 - шкіра і денім, спідниці з таких матеріалів зроблять вас неймовірно модною.

Як виглядати дорого навесні 2023 і що носити, щоб не здаватися простачкою - читайте нижче. Знайдеться спідниця на будь-який смак.

Спокусливі міні-спідниці

Цієї весни в моду повертаються короткі спідниці. Ви можете обрати не тільки високу посадку. Ви можете пограти зі стилем, необов'язково надягати міні тільки на вечірки. Правильно підібрані аксесуари зроблять ваш наряд вдалим навіть для офісу.

Відео дня
Спідниця на весну / фото instagram

Мода з 90-х продовжує бути головним трендом, а тому сміливо купуйте спідницю з низькою посадкою, проте не забувайте про те, що між стильним і розпусним нарядом дуже тонка грань.

Модна спідниця / Фото instagram

Максі-спідниці

Навесні залишаться модними хвилясті спідниці в підлогу і нижче коліна. Обираючи атласну спідницю, не забувайте про правильно підібрану білизну, адже така тканина просвічує усі шви. 

Спідниця на весну 2023 / фото instagram

Спідниці-плісе

Модний будинок Dior в новій колекції пропонує повернути в тренди спідниці-плісе. Такі спідниці відмінно підкреслюють стиль, не сковують рухів і завжди виглядають дуже дорого. Не варто забувати, що максі-спідниці з плісе або без краще доповнювати взуттям з відкритою щиколоткою, так ви візуально подовжити ноги.

Вас також можуть зацікавити новини: