Скріншот Instagram

Зовсім скоро настане весна, а це значить, що модниці нарешті знімуть теплі костюми і знову дістануть з далеких полиць шафи спідниці. Розповідаємо, які будуть в тренді в 2024 році.

Твідові спідниці

Твідову спідницю можна носити як окремий елемент, а можна поєднувати з таким же піджаком. Ця тканина ідеально підходить для створення офісного стилю, а також для повсякденних прогулянок. Багато що залежить від того, як ви стилізуєте цей комплект.

Відео дня
Скріншот Instagram

Спідниця-шорти

Багато дівчат з красивими ніжками обожнюють міні. Однак в ньому є мінус - його не завжди зручно носити, бо постійно доводиться стежити за тим, щоб спідниця не піднялася вище. Дизайнери знайшли рішення і створили спідницю-шорти, яка позбавить вас цих мук.

Скріншот Instagram

Джинсова спідниця

Зверніть увагу на довгі спідниці з високим розрізом. Вони були популярні в минулому році, в цьому - теж не поступаються лідерськими позиціями. Їх можна поєднувати як з кросівками, так і з підборами. Все залежить від вашого смаку.

Скріншот Instagram

Шкіряна спідниця

Тільки сміливі дівчата можуть одягнути цю спідницю і гордо нести себе цьому світу. Вона екстравагантна, вимагає розкішної ходи і "гострого" погляду. Якщо ви зважитеся її одягнути, то погляди оточуючих вам забезпечені. Але є важлива умова: підбирайте правильний фасон.

Скріншот Instagram

В'язана спідниця

В'язані речі на піку популярності вже не один рік. У них легко, комфортно, приємно. Вони не сковують рухи. Обов'язково придбайте таку спідницю і ви не пошкодуєте.

Скріншот Instagram

Вас також можуть зацікавити новини: